Gymnasiet Niels Brock indfører censur

Det falder ikke i god jord hos Niels Brock, når en Facebookbruger skriver, at en af gymnasiets lærere – Christoffer Alexander Krakou – kalder sin politiske modstander (Mette Thiesen) for “nazisvin”. Gymnasiets SoMe-afdeling sletter kritik med hård hånd.

Niels Brock’s SoMe-afdeling har travlt med at slette kritiske opslag på Facebook.

Christoffer Krakau har tidligere kaldt Stram Kurs’ partileder Rasmus Paludan for et nazisvin.


Se også Rasmus Paludan var den mest googlede svenske politiker i 2022

Læs også Manyar Parwani: Sara Omar lyver 

2 Kommentarer på "Gymnasiet Niels Brock indfører censur"

 1. Som forventet.
  Mette Thiesen er jo ikke en af “vennerne” i uddannelseskredse, så hun er jo pr definition straks “nazist” og “racist” i deres øjne.
  Hun har åbenbart ikke selv reageret?- men det skyldes jo nok at hun er (mit indtryk og opfattelse) en pæn pige og gerne vil være populær. Derfor er sagen i hendes øjne nok slet ikke aktuel, fordi det er de slemme drenge fra Frihedens Stemme, der har taget den op. Hvis hun altså overhovedet kender til den, for hun læser nok heller ikke Frihedens Stemme. For Thiesen er FS jo sjovt nok lige så meget ikke-entitet som hun selv er ikke-person for Niels Brock-læreren og det globalist/marxist-segment, der færdes derinde.
  Med andre ord så er det her slet ikke sket før et andet medie end Frihedens Stemme tager det op. Ligesom med nyheden om Hugo Helmigs sørgelige død, så er det først “breaking news”, når andre medier har taget historien op, uanset at den har stået på Frihedens Stemmes hjemmeside en uge forinden..
  Men som sagt; som med så mange andre grove beskyldninger så burde Thiesen jo helt klart anlægge sag mod denne Krakou. Hende om det- personligt giver jeg ikke så meget for hverken hende eller de andre nuværende eller tidligere Nye Borgerlige-personligheder. De ignorerede en af deres egne medlemmers opfordring til censur og forståelse for vold mod Paludan tidligere på året. Så hun må da selv tage affære i denne sag.
  Lige nu kæmper vi jo som borgere en hård kamp for at bevare resterne af det, der er tilbage af den personlige frihed. Det er virkelig noget, jeg synes, Frihedens Stemme burde tage op: Kampen for at få borgernes personlige frihed tilbage- det er nemlig op ad bakke i øjeblikket og bliver bare (langt) værre, når tvangsvaccinationerne og det obligatoriske digitale “vaccinepas”, CBDC og det “grønne” tyranni bliver trukket ned over hovedet på borgerne i Danmark om ikke særlig lang tid.
  Det er jo det eneste, man efterhånden bruger de digitale fremskridt til- mere kontrol, mere formyndersamfund, mere tvang, mere tyranni. Vi er ikke andet end tvangsdigitaliserede objekter/numre, der kan flyttes, slavegøres og tvangsmanipuleres, som det passer dem, for magteliten. Og praktisk taget alle politikere går ind for det- vi er fuldstændig prisgivede og kan derfor se frem til en dyster fremtid, fuldstændig underkastede og uden rettigheder, hvis politikerne og deres bagmænd og sponsorer får held med deres planer.
  I burde lave lidt mere Rasmus Visby-style research inde på FS; han har været fremragende til at udstille det, man med et mildt ord kan kalde “kammerateriet” indenfor den kommunale sektor og laver også en podcast. Apropos podcast- det var måske også en idé for Rasmus, Neerup Buhl eller Uwe? Og så lader det jo til at I er voldsomt gode til reel undersøgende journalistik, i modsætning til næsten hele det samlede danske statskontrollerede pressekorps. Man kunne jo grave lidt (eller meget!) i EU og korruptionen samt organisationens kamp for at få udskiftet de hvide europæere med folk fra Mellemøsten og Afrika.. det er jo fortrinsvis derfra, de mange initiativer til yderligere islamisering/afrikanisering af Europa kommer fra.

  Nå, men det var dagens rant. Nu vil jeg lægge mig tilbage i sengen med min halsbetændelse..

  • “For Thiesen er FS jo sjovt nok lige så meget ikke-entitet som hun selv er ikke-person for Niels Brock-læreren og det globalist/marxist-segment, der færdes derinde.”

   Ja, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige tog i sin tid Islamisk Trossamfunds parti mod Stram Kurs (“barnekiste”-sagen), så det mainstream højreorienterede segment har ingen respekt for Frihedens Stemme med mere. Mainstream højreorienterede agter løgnagtige islamister med terrorrelationer højere end deres egne landsmænd.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.