Kriminel indvandrer vil på date

Nu tilbyder den angiveligt fængselsdømte migrant, Delshad Husain, danske kvinder (og måske mænd?) at komme på en romantisk date.

Du kan kontakte Delshad Husain via Facebookgruppen Date en indsat, der skaber kontakt mellem kriminelle og kvinder og mænd, der ønsker at date kriminelle.

Psykiater Henrik Day Poulsen fortæller til TV 2, at kvinder der ønsker at date en indsat kan inddeles i fire grupper:

“Den første gruppe er kvinder, som har et overudviklet hjælpergen og en meget stærk moderfølelse over for de her fanger. De vil typisk gå meget langt for at forsvare fangerne og den kriminalitet, de har begået. Den anden gruppe kvinder søger spænding og bliver tiltrukket af det farlige, som vi kender fra for eksempel rap-kulturen.

Den tredje gruppe er også interessant. Her er der tale om kvinder, som søger opmærksomhed fra for eksempel veninder og medierne. Som vi så det med Peter Lundins veninder, som solgte historierne til formiddagsbladene. Endelig er der de kvinder, som selv har psykologiske problemer. De er ofte svage og har svært ved at gennemskue konsekvenserne af de forhold, de involverer sig i.”

Se også Til fodbold i Qatar: Støt ytringsfriheden – brænd en koran

Læs også Idag ljuger journalisterna allt de kan om iranska spionbröderna, när de utelämnar spionen som satt i Sveriges riksdag, trots att de vet detta

Læs desuden Ramzia Saleh Aldahan fra Muslimer til stemmeboksene føler sig mere som en del af Qatar end en del af Danmark

Be the first to comment on "Kriminel indvandrer vil på date"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.