Nadia Nadim færdig ved VM: Mor er død

Den muslimske Qatar-ambassadør, Nadia Nadim, har mistet sin 57-årige mor, Hamida Nadim, i en trafikulykke. Den afghanske velfærdsmigrant Hamida Nadim skal begraves i forbindelse med fredagsbønnen.

Se og Hør skriver (artikel ved journalist Oliver Preben Jørgensen):

“Ulykken skete ifølge Sydøstjyllands Politi på Mekurvej (Mekuvej, red.), hvor Hadima Nadim kom gående i østlig retning. Det skriver, Horsens Folkeblad

Her overså en chauffør i en såkaldt hjulgraver, som er en form for gravemaskine, den 57-årige, hvorfor han påkørte hende bagfra.”

(Foto af Mekuvej: Dokumenterende skærmprint fra Google Maps)

Se også DN-journalisten som inspirerat årets internationella julfilm UFO Sweden och utbildat filmteamet i ufologi

Læs også Videokunstner Katrine Dirckinck-Holmfeld anklager danskerne for racisme: Hendes familie købte og ejede slaver på St. Croix 

6 Kommentarer på "Nadia Nadim færdig ved VM: Mor er død"

 1. Det lyder sært, hun har altså ikke krydset vejen, men er gået ude på den? Det er jo også en tendens i visse kulturkredse. Der ser dog i modsætning til på motorvejen ud til at være fortov her.

 2. Sådan set lidt fra ‘oven’ hvorfor ser man næsten aldrig muslimske mænd på enten gåben eller befordre sig i trafikken på en cykel ? Nej vel.
  Det er tit noget med stor dyre mondæne biler, ofte tyske modeller, hvor mon dette ?
  Findes der en eller anden forklaring på dette mon ?
  Nogle af de dyre biler er selvf. leasede men alligevel…

  • Det er i det hele taget sjældent at se cyklende muslimer. Måske bryder de sig ikke om at være nederst i den trafikale fødekæde? De kan qua deres dominansadfærd ikke affinde sig med at være nederst i et hierarki.

   • Ja, det ligger nok dybt i deres middelalderlige klan-dominans-kultur at skulle være den de andre skal føje sig for, hvor end de færdes
    Og der ligger cyklismen nok helt i bund.
    Jeg undres og væmmes meget over at se hvorledes abnormt mange indvandrere kører rundt i store dyre mondæne biler: Og så er det jo alarmklokkerne de begynder at ringe, for hvordan kan de jo have den økonomiske formåen til lige netop at kunne gøre det ?
    For bare 10 år siden så man ikke ret meget af den slags i gadebilledet i Danmark
    Det vækker bare en form for forargelse at skulle se det dagligt. Man kan nærmest ikke undgå at iagttage det.

 3. Dvs. Dansk jord bliver forurenet på Fredag

 4. hvornår får vi gjort racerent❓❓

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.