Løgneren Sarah Tobiesen: “kalder piger på 15 billige”

Sarah Tobiesen chikanerer Rasmus Paludan via Facebook, idet hun i dag onsdag den 23. november 2022 kl. 12.14 skrev fuldstændigt uopfordret med grove løgne til Rasmus Paludans private Facebook-profil:

“Er du sød og tale pænt til piger der er meget yngre end dig altså hvem har opdraget dig hvor er din respekt henne det er fandme klamt og kalder piger på 15 billige når du er en gamle voksen mand tag dig lige sammen og hvorfor er min veninde kommet på nette er du sød og slet det følger du dig truede af en 15 årige siden du bliver nød til at sat hende på nettet

Skam dig ærligt”

Besked onsdag den 23. november 2022 kl. 12.14 fra Sarah Tobiesen til Rasmus Paludan via Facebook
Besked onsdag den 23. november 2022 kl. 12.14 fra Sarah Tobiesen til Rasmus Paludan via Facebook (Skærmprint)

Rasmus Paludan afviser, at han “kalder piger på 15 billige” på den klareste måde: “Det er løgn fra Sarah Tobiesen. Til gengæld var der en anden person, som havde kommenteret en artikel på en sådan måde. Jeg skrev intet om, at nogen var billig.”

Til gengæld udtaler Rasmus Paludan: “Mange teenagepiger mangler fundamental opdragelse og forståelse for, hvordan man opfører sig over for andre mennesker. At Sarah Tobiesen uopfordret skriver til mig – en voksen mand, som hun ikke kender – med grove løgne, er helt uacceptabelt. Hendes forældrer har svigtet i opdragelsen, men det er også et problem, som hele samfundet har.”

Fotografi fra Sarah Tobiesens Facebook-profil (Skærmprint)
Cover på Sarah Tobiesens Facebook-profil (Skærmprint)

Be the first to comment on "Løgneren Sarah Tobiesen: “kalder piger på 15 billige”"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.