Brian Esbensen føler sig som et rigtig godt menneske, mens han håner et offer, der er bragt i økonomisk nød

Christian Marcussen skriver på sin Facebookprofil om diverse shitstorme på Twitter mod komikeren Brian Mørk:

“Da Brian Mørk sidste sommer sagde noget korrekt, men uforsigtigt på Twitter, startede det en shitstorm mod ham af en anden verden.

Mørk ville ikke undskylde (og tak for det), men han ville meget gerne uddybe og forklare i alle landets medier, hvad han mente, så ingen kunne være i tvivl, og alle burde være enige.

Men lige lidt hjalp det. Vreden lagde sig ikke, selvom han havde både eksperter og forskningen på sin side. Mørk skulle ødelægges, for “de gode” havde besluttet, at han var en af “de onde”. Måske nok DEN onde lige i den periode.

Konsekvenserne heraf var, at Brian Mørk mistede en meget stor andel af sin indkomst. Som selvstændig er man jo særdeles sårbar over for Twitter-troldenes hærgen og deres målrettede forsøg på at ødelægge hans liv på løgnagtig baggrund. Han blev en del fattigere og blev ligeledes ramt særdeles hårdt på psyken.

Shitstormen mod Mørk er interessant, fordi den – og det fortsatte had mod ham – er et sublimt eksempel på, hvordan mennesker, der betragter sig selv som gode, tolerante og ordentlige, radikaliseres på Twitter.

Der er simpelthen noget ved det medie, der får folk til at opføre sig som nogle modbydelige møgsvin. Om det er de få tegn, eller den relativt store andel “woke” personligheder på Twitter, ved jeg ikke, men det er vildt.

Bevares, nogle af dem har givetvis en skidt karakter i andre sammenhænge også, mens andre kun forvandles til en slags online Mr. Hyde, så snart de ser den lille blå fugl og nogle holdninger, de ikke kan lide.

Hvilken af disse to kategorier debattør Brian Esbensen tilhører, ved jeg ikke, men der er ingen tvivl om, at han føler sig som et rigtig godt menneske, mens han håner et offer, der på urimelig vis er bragt i økonomisk nød.”

Et udsnit af Christian Marcussens Facebookopslag.

Se også Uwe Max Jensen: Malerier til salg 

Læs også Riksåklagaren vill ta Korankravallerna till Högsta Domstolen

Læs desuden Carolina Magdalene Maier har fået rejselysten tilbage

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.