Dommerfuldmægtig Nina Palesa Bondes anbefaling: Sikandar Siddique er en god muslimsk folketingskandidat

Nina Palesa Bonde dømmer danske borgere i straffesager i Københavns Byret. Under valgkampen beskriver Nina Bonde Sikandar Siddique fra Frie Grønne som en god muslimsk kandidat. Frie Grønne ønsker at genindføre blasfemiparagraffen, så danskere kan blive dømt for at kritisere islam.

Læs mere om Nina Palesa Bonde her.

Læs endnu mere om Nina Bonde hos Altinget.

(Øverste billede: Dokumenterende skærmprint)

Se også Video: På måndag blir det officiellt att Rasmus Paludan ställer upp i Själlands storkrets

Læs også Koranoptøjer: Svensk MMA-kæmper fra Örebro Fight Gym er sigtet for grov vold mod politiet; risikerer fængsel på livstid

Læs desuden Widerstand: Billedkunstner pisser på Tyskland for at markere besættelsen af Danmark 9. april 1940 1 Kommentar på "Dommerfuldmægtig Nina Palesa Bondes anbefaling: Sikandar Siddique er en god muslimsk folketingskandidat"

  1. Jeg har i et andet opslag her på siden nævnt hvordan den amerikanske økonom Tom Woods har slået til lyd for en opdeling af USA, fordi befolkningen er så splittet som nogensinde, i en grad der ikke er set siden Borgerkrigen. Han mener at det vil være den bedste løsning at gennemføre en såkaldt “National divorce”, som han kalder det, altså en national “skilsmisse”.
    Sagen er den at man i USA jo har en befolkningsgruppe, som efterhånden lider af et så indgroet had til andre mennesker at de rent faktisk ønsker at fjerne andres ytringsfrihed, rettigheder og- i sidste ende, eksistens. Det er rent had. Rent og uforfalsket. Og gruppen er jo rent faktisk stor og magtfuld. Faren for at USA er ved at udvikle sig til en undertrykkende etpartistat er særdeles reel. Det er, ligesom med Rusland-Ukraine konflikten, bydende nødvendigt at finde en løsning- og Tom Woods hælder rent faktisk til at en opsplitning af landet, så de freds-, fremgang- og frihedsorienterede mennesker ikke længere bliver hetzet imod, fysisk forfulgt og udsat for overgreb, lawfare og fængslinger. En løsning SKAL simpelthen findes. Hvis ikke, fortsætter USA og resten af den vestlige verden ned i tyranni.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.