Er Københavns Byret en shariadomstol?

Dommerfuldmægtig Nina Palesa Bonde – ansat ved Københavns Byret – anbefaler og lovpriser muslimske kandidater til det danske folketingsvalg. Danske domstole er en del af valgkampen, og de har valgt islams side.

Der var engang hvor dommerstanden i det mindste lod som om, at den var neutral. Det gider den ikke længere.

En lang række nationalsindede er de seneste måneder blevet idømt fængselsstraffe ved Danmarks domstole herunder undertegnede.

Se også Rasmus Paludan skal fredag 21 oktober i retten i tre timer, hvor han har sagsøgt en mand for at kalde ham nazist

Læs også “Pfizer ljög – Vaccinet skyddar inte mot smitta”

Læs desuden Haifaa Awad fremturer igen; kalder debattør snotdum 

1 Kommentar på "Er Københavns Byret en shariadomstol?"

 1. Er ikke i tvivl om at Byretten, også i København, for det første er dybt infiltreret og for det andet desuden præget af islamofile, shariavenlige danskere, ligesom samtlige andre domstole i Danmark og Europa, inklusive de store EU-domstole.
  Som jeg tidligere har givet udtryk for, så tror jeg ikke at der er nogen løsning at finde eller nogen måde at undgå yderligere, og i den sidste ende total islamisering af landet på.
  Vi kan sige og gøre hvad vi vil, det har ingen indflydelse på den dominerende retning i “vores” samfund. (Jeg føler så på ingen måde at det er “mit” samfund eller land, jeg lever i længere)..

  Jeg kan dog rent faktisk godt se Rasmus få indflydelse på både Folketinget og opinionen, hvis han kommer ind ved valget, eftersom han er exceptionelt dygtig til st gøre folk opmærksomme på de eksisterende problemer.
  Det vil dog ikke ændre det massive flertal her i landet, hjernevasket gennem generationer, i at fortsætte det nationale selvmord, ihvertfald ikke i første omgang.
  Men måske i anden omgang, hvis vi når dertil? Det ser jo ud til at italienerne har nået det punkt, hvor de har fået nok- måske. Det hele kommer an på om Meloni tør sætte sig op imod de dominerende økonomiske kræfter i Vesten, der jo som bekendt også insisterer på vestligt kulturelt og økonomisk selvmord..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.