Twitterprofiler stiller spørgsmålstegn ved hærværket mod Samira Nawas valgplakat

Flere på Twitter er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved hærværket mod Samira Nawa ‘s valgplakat. Der er p.t. intet konkret, der indikerer, at Samira Nawa selv skulle have iscenesat hærværket. Når det er sagt, må man konstatere, at det er en mærkelig dekorativ form for hærværk. Ville en hærværksmand ikke male henover Samira Nawas ansigt, så skriften fik en mere “ødelæggende” effekt?

En hærværksperson har ifølge Samira Nawa skrevet Perker på hendes valgplakat.

Se også Stram Kurs vælgererklæring i Folketingsvalget 2022

Læs også Bill Gates styrede verdens drakoniske Corona-kamp

Læs desuden Topløs kvinde chikaneret af muslimsk mand på Bellevue: – Tag dog en bluse på! Du pisser på vores kultur. 

3 Kommentarer på "Twitterprofiler stiller spørgsmålstegn ved hærværket mod Samira Nawas valgplakat"

  1. hun er jo perker😳

  2. Og hun skulle brokke sig??!
    Stram Kurs medlemmer og kandidater er blevet systematisk OG systemisk chikaneret fra partiet blev stiftet, ligesom alle andre, der taler imod sharia. De er gået i skjul i deres eget land og må have 24/7 politibeskyttelse. Og du brokker dig over et øgenavn på en valgplakat, Nawa??! Dig, der har beskyttelse fra fusionen mellem venstreekstremister, islamister OG dybest set alle andre her i landet, inklusive magthaverne- for alle går jo de facto ind for sharia og islamiske overhøjheds-respekt-love gennem deres accept af forfølgelse af modstandere af sharia og muslimsk masseindvandring og enhver fremmeds ret til både ophold i Danmark og til at tvinge danskerne til at betale for deres (evige) ophold her.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.