Eva Gregersen anbefaler kulturnat i moskeerne

Debattør Eva Gregersen skriver på sin Facebookprofil om Kulturnatten i København, hvor man kan besøge en række københavnske kulturinstitutioner med mere foruden tre moskeer og en muslimsk friskole:

“KULTURNAT I MOSKEERNE

På fredag er der kulturnat i København, hvor mere end 250 museer, teatre, biblioteker, ministerier, virksomheder, kirker og trossamfund over hele byen slår dørene op og byder publikum velkommen.

I den forbindelse holder tre markante moskeer og en muslimsk friskole åbent hus, og det vil jeg gerne kvittere for ved at gøre reklame for deres arrangementer. For jeg mener faktisk, at det er et gode, at de muslimske institutioner åbner sig for, at ikkemuslimer kan komme ind fra gaden og få en rundvisning og en snak på uformel og uforpligtende vis.

Så herfra skal der lyde en varm opfordring til alle nysgerrige om at sætte tid af fredag aften i tidsrummet 18-23 til at lægge vejen forbi Det Islamiske Trossamfund i Nordvest, Imam Ali Moske i Nordvest, Dansk Islamisk Center på Frederiksberg og/eller Al Quds Skole i Nordvest for at stille hvad end spørgsmål, man har på hjerte.”

Islamisk Trossamfund på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter stod bag mindehøjtideligheden for terroristen Omar El-Hussein, inden han blev begravet i Brøndby.

Shia-imam Mohammad Khani fra Imam Ali Moskeen i Nordvestkvarteret i København er venner på Facebook med Hadi Matar, der forsøgte at slå Salman Rushdie ihjel ved et nyligt terrorattentat i USA.

Hadi Matar har 61 venner på Facebook. Heriblandt Mohammad Khani.

I maj 2020 var der brand i Dansk Islamisk Center – på et tidspunkt, hvor moskeen var i massive pengeproblemer.

Mere om Al Quds Skole hos Ekstra Bladet.

(Øverste foto: Omar El-Hussein med kniv i S-toget)

Se også Läs hovrättens fängelsedomar i dagens pressmeddelande och resonemanget om Rasmus Paludans ankomst

Læs også Pris til journalister, der afslørede venstreekstremisten Knud Foldschack

Læs desuden Jesper Dahl – kendt som rapperen Jokeren – har ladet sig indrullere hos Frie Grønne 

2 Kommentarer på "Eva Gregersen anbefaler kulturnat i moskeerne"

  1. ja, besøg moskeerne med Molotov cocktails

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.