Eva Gregersen: Imam Naveed Baig er en uansvarlig fantast og nyttig idiot

Eva Gregersen skriver om imam Naveed Baig på sin Facebookprofil:

Naveed Baig har i årtier været kendt i den danske offentlighed som en moderat repræsentant for islam, men for et par uger siden valgte han pludselig at omfavne den salafistiske Grimhøj-moské, der er berygtet for sin støtte til Islamisk Stat. Det skridt kom som et chok og en skuffelse for folk, der har haft tillid til Baig som en muslimsk allieret i kampen mod radikal islam.

I dagens Berlingske fylder min analyse af Baigs ageren en hel side. Jeg redegør for hans generelle virke som en urepræsentativ imam, der giver offentligheden et skævvredet billede af, hvilke ideologiske kræfter vi reelt er oppe imod, og derpå beskriver jeg, hvordan Baig er gået ind i Grimhøj-moskeen med rosenrøde skyklapper på og har ladet sig fylde med løgn i sin iver efter at tænke det bedste om selv de værste muslimer.

Jeg konkluderer:

“Episoden udstiller Baig som en uansvarlig fantast, der lukker øjnene for ubehagelige kendsgerninger om sine trosfæller. Han lever i en drømmeverden, hvor samfundsfjender er sandhedsvidner, og hvor modsætningerne mellem en islamisk stat og et liberalt demokrati er ubetydelige detaljer, man ikke behøver hænge sig i.

Derfor bør Baig ikke nyde offentlighedens tillid som en personlig garant for islams harmløshed. Han fortjener tværtimod misbilligelse for sin manglende kritiske sans og for velvilligt at fungere som nyttig idiot for antidemokratiske kræfter.””

Naveed Baig mødtes med Oussama El-Saadi i Grimhøjmoskeen i Aarhus. Grimhøjmoskeen er kendt som stedet, man skulle opsøge, hvis man ville til Syrien for at tilslutte sig Islamisk Stat.

Eva Gregersen skriver på Facebook.

Se også Professor i statsvetenskap om Rasmus Paludan som bränner Koranen med partiet Stram Kurs

Læs også Dan Park: Sandheden svier

Læs desuden Ekstra Bladets ramadanfest: Imam mener, at muslimer skal have ret til at dræbe 

1 Kommentar på "Eva Gregersen: Imam Naveed Baig er en uansvarlig fantast og nyttig idiot"

  1. Eller også har Eva Gregersen bare ikke forstået islam og muslimer. Der er ikke noget, der hedder “moderat” islam. Der er kun islam. Og et stort flertal af muslimer går ind for et samfund bygget på sharia. Så enkelt er det.
    Når Gregersen måske engang med tiden har forstået det, kan det være, vi slipper for hendes håbløse forsøg på at få det til at se ud som om der er nogensomhelst form for håb for en eller anden form for meningsfuld integration eller forsoning mellem danskere og muslimer, og i rent tidsspilde argumentere frem og tilbage om personer som Baig, der aldrig nogensinde har været en person, der er fortaler for anti-sharia.
    Men det skal vi nok ikke håbe på- for det ville samtidig være en erkendelse af at hele masseindvandringsprojektet har været en katastrofe for Danmark. Luftkastellet ville forsvinde fuldstændigt. Og det tror jeg faktisk at også Gregersen vil gøre hvadsomhelst for at forhindre kommer frem til overfladen. Hvis det sker, vil hun nemlig også se ud som en person med en i bedste fald rigtig, rigtig dårlig dømmekraft fordi hun overhovedet har troet på og gidet at skrive om hvad enkelte muslimer har påstået, selvom de bare udøvede den sædvanlige taqqiya. Så tror jeg faktisk at hun hellere vil stikke af fra landet, sammen med de andre velhavende, islamofile, masseindvandringsfortalende, bedrevidende og arrogante samfundsrepræsentanter, og efterlade sine landsmænd med et muslimsk diktatur.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.