Tusindvis af muslimer hyldede IS-terroristen Omar El-Hussein i København

Det er en udbredt misforståelse, at “flere hundrede” muslimer deltog i begravelsen af IS-terroristen Omar El-Hussein i 2015. Politiken måtte korrigere egne journalister, og avisen rettede antallet til “flere tusinde” muslimer.

(Foto dækket med sort bjælke af hensyn til ophavsret)

Se også Frie Grønne Pantere: Er Sikandar Siddique fra Frie Grønne ved skabe en terrorgruppe?

1 Kommentar på "Tusindvis af muslimer hyldede IS-terroristen Omar El-Hussein i København"

  1. Selvfølgelig. Som muslim i Danmark, også som “moderat”, støtter man dem, der dræber de “vantro”. Nøjagtig ligesom i alle andre “vantro” lande, hvortil der er flyttet muslimer. Alle europæiske lande risikerer at ende som enten Israel (med konstante angreb fra muslimske terrorister) eller langt værre, Libanon, et smukt land, der, på grund af islams mere og mere synlige tilstedeværelse, er sunket ned i en tilstand som intet civiliseret menneske kan leve under.. jeg synes desværre det ser mere og mere ud til at vi, ligesom Sverige, ender med at minde om Libanon, hvis den nuværende demografiske udvikling fortsætter (på trods af løgnehistorien igår i mainstreampressen om at indvandrerkvinder nu føder færre børn end danske kvinder).

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.