TV 2-journalisten glemte at spørge til Johanne Schmidt-Nielsens millionløn

Red Barnet samler i dag ind til Afrikas Horn og ikke mindst generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsens millionløn.

I dag kan husstande i Danmark forvente at få besøg af Red Barnet.

Der skal samles penge ind hos de skatteplagede danskere. I den forbindelse er det værd at tænke over, hvad det er, Johanne Schmidt-Nielsen og hendes såkaldte hjælpeorganisation samler ind til.

Red Barnet kæmper for at hente islamistiske familier fra Islamisk Stat til Danmark. Det betyder, at burkaklædte kvinder, der er parate til at dø for Allah, ifølge Red Barnet skal til Danmark.

Johanne Schmidt-Nielsen er tilhænger af islamiske shariakrav til kvinder. Johanne Schmidt-Nielsen er ikke kun en stor tilhænger af det muslimske tørklæde. Hun er også fortaler for den salafistiske burka, og hun kæmper en brav kamp for at få burkaen indført i Danmark igen.

Johanne Schmidt-Nielsen har i en årrække kæmpet for at gøre Danmark til et kommunistisk samfund gennem sit politiske arbejde i Enhedslisten:

»Når Enhedslistens program taler om en kommunistisk utopi, så betyder det et samfund, hvor ingen mennesker tjener på andres arbejdskraft,« erklærer Johanne Schmidt-Nielsen.

Johanne Schmidt-Nielsen har imidlertid ingen problemer med at række raslebøssen frem til danskerne og kræve penge, der er tjent på andres arbejdskraft.

Der skal nemlig mange penge i raslebøsserne for at samle ind til Johanne Schmidt-Nielsens årsløn på 1.180.157 kroner plus pension.

Se også Ärkebiskop Rasmus Paludan ses nu studera teologi på Köpenhamns universitet

Læs også Mediernes favoritkontanthjælpsmodtager Esben Søvang Maaløe spreder usande racismeanklager om politisk modstander 

Læs desuden Johanne Schmidt-Nielsen og spindoktor Casper Hyldekvist køber millionvilla i Valby 

6 Kommentarer på "TV 2-journalisten glemte at spørge til Johanne Schmidt-Nielsens millionløn"

 1. Jeg giver ikke penge til Muslimer.
  Hvade de lært at sætte tæring efter næring, så havde de haft det lige så godt som os.
  Og endda været mere civilseret.
  Okay: Nu er det jo sådan de hellere vil kneppe geden, og laver indavl.

 2. Red Barnet? Det er snarere Rider Danskerne.

 3. !! Dansk gymnasium indfører muslimsk regelsæt

  5. september 2022

  Er det i orden, at et arrangement på et dansk gymnasium tilpasses en islamisk skik? På Nørre Gymnasium i København blev forældre og elever påduttet at overholde ramadanreglen om spisetider til en skolefest, skriver Berlingske.

  ”Forældre og elever måtte sidde og vente i cirka 2,5 time på at spise, fordi vi skulle overholde ramadanen og vente på, at solen gik ned kl. 20.30. De muslimske elever udøvede en form for social kontrol under arrangementet: »De sad og fortolkede, hvornår solen helt præcist gik ned i islamisk forstand. Ingen måtte ifølge dem spise, før vi havde rundet det tidspunkt.

  Ifølge flere forældre og elever skyldes det hensyntagen til skolens muslimske elever, da festen i år faldt sammen med ramadanen, der foreskriver, at muslimer ikke må spise før efter solnedgang. Forældrene undrer sig over, at det var de øvrige elever, som skulle tilpasse sig muslimerne i stedet for omvendt.

  Blandt gæsterne til festen var også statsminister Mette Frederiksen (S), hvis datter blev student fra gymnasiet i sommer. Statsministeren sad sammen med sin datters klasse under spisningen, men netop den klasse overholdt ikke ramadanreglerne, da der her ikke var muslimer blandt eleverne. Derfor indledte man i den klasse spisningen før solnedgang”.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.