Christian Marcussens Facebookprofil lukket efter afsløring af Imam Ali Moskeen i København

Debattør og skribent på Berlingske – Christian Marcussen – har den seneste tid skrevet flere interessante Facebookopdateringer. Den mest opsigtsvækkende var Marcussens afsløring af, at imam i Imam Ali Moskeen i København – Mohammad Khani – var Facebookvenner med Hadi Matar – manden, der forsøgte at dræbe forfatteren Salman Rushdie. Hadi Matar havde kun 61 Facebookvenner (Matars Facebookprofil blev lukket af Facebook kort efter angrebet på Rushdie) heriblandt altså Mohammad Khani.

Christian Marcussens afsløring af forbindelsen mellem Imam Ali Moske i København og Rushdies amerikanske attentatmand Hadi Matar har sandsynligvis ført til en anmeldelsesstorm af Marcussens Facebookprofil, så profilen er blevet slettet.

Efter en klage til Facebook er Christian Marcussens Facebookprofil blevet åbnet igen.

(Illustration: Hadi Matar – manden, der forsøgte at dræbe Salman Rushdie)

Se også Rushdie-angrebet udstiller shia-islamismen i Danmark

Læs også Ärkebiskop Rasmus Paludan ses nu studera teologi på Köpenhamns universitet

Læs desuden Islam og Britta Nielsen ‘s millioner 

Be the first to comment on "Christian Marcussens Facebookprofil lukket efter afsløring af Imam Ali Moskeen i København"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.