Objektiv journalistik a la islam

Hvis du vil være journalist og redaktør på et 100 procent licens- og skattefinansieret medie som TV 2 Østjylland, så er det en fordel, hvis du kan skrive muslim, afghaner og ‘Rasmus Paludan’-hader på dit CV.

Læs mere om den afghanske journalist Ehsan Faizzad.

Ehsan Ahmad Faizzad var tidligere at finde bag mikrofonen på Asger Juhl ‘s medie Den Uafhængige. Ehsan Faizzad har som journalist skrevet stolpe op og stolpe ned om racisme og indvandrere hos toneangivende medier.

Ehsan Faizzad beskrev hos Politiken knivdrabet på en afghansk landsmand. Et knivoverfald, der angiveligt blev begået af en psykisk syg tyrker. Ehsan Faizzad har også berettet om racisme i en artikel hos Danmarks Radio.

Se også Rasmus Paludan live just nu från Araby i Växjö som gäst hos lokala partiet Växjölistan – kyrka satt i brand

Læs også Sex for licenspengene: 26-årig journalist havde samleje i arbejdstiden 

1 Kommentar på "Objektiv journalistik a la islam"

 1. DR og TV2 er efterhånden blevet godt islaminfiltreret indefra.
  Ovenstående beskriver rammende hvilke ‘profiler’ – og dermed profilering – man absolut helst gerne vil have ansat i disse licensbetalte semi-statsmedier.
  Det mest vigtige for disse nyhedsmedie kanaler er at man helt igennem toner rent flag mht. FN’s 17 overordnede verdensmål samt selvf. flygtningekonventionerne og den helt igennem totalitære klimamåls – IPBC – forpligtigelser.
  Alle disse nyhedskanaler er gået totalt i selvsving og kan ikke formidle de forekommende hændelser og enorme sociale og kulturelle udfordringer vi står overfor allerede nu og ikke mindst ind i de kommende år.
  Danmark og Europa mangler i den grad nogle højredrejede medie-/nyhedskanaler a la FOX-NEWS i USA for at kunne rette op på den totalt skævvinklede venstrefordrejede nyhedsformidling vi får kolporteret.
  Medie verdenen er fordærvet og har en syg kultur indefra.
  Det stinker !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.