Raceprofilering hos Aalborg Kommune

Udvælger Aalborg Kommune plejefamilier på baggrund af race og etnicitet? Familieplejen i Aalborg Kommune søger en plejefamilie til en baby på tre måneder. Babyen har anden etnisk baggrund. At dømme efter fotoet skal plejefamilien have samme hudfarve som babyen. Det er racisme. En sårbar baby skal have en omsorgsfuld familie – uanset hudfarve.

Familieplejen – Aalborg Kommune skriver på sin Facebookside:

“Visitationen og Familieplejen er en enhed under Socialafdelingen i Aalborg Kommune. Visitationen og Familieplejen er en tværgående enhed, der står for at ‘matche’ i alle Aalborg Kommunes anbringelser og aflastningsopgaver, dette til både institution og plejefamilie. Visitationen og Familieplejen rekrutterer plejefamilier og godkender netværksplejefamilier. Visitationen og Familieplejen tilbyder supervision, råd og vejledning samt undervisning til plejefamilier.

Visitationen og Familieplejen er en arbejdsplads med i alt 23 medarbejdere. Heraf seks konsulenter, som arbejder primært med rekruttering og match i både plejefamilie og institution. 14 familieplejekonsulenter, der primært arbejder med supervision, råd og vejledning samt undervisning i plejefamilier.

Visitation og Familieplejen er en samlende enhed i kommunen med stor viden inden for anbringelsesområdet, som tilbyder konsulentbistand i forhold til rådgiverne i familiegrupperne.”

Se også Rasmus Paludan ansöker om demonstration i Östersund, förutom Härnösand och Örnsköldsvik

Læs også Folk dør som fluer

Læs desuden The Horror 9 (coronavirus / COVID-19 – Corona-Mette (Mette Frederiksen med badebold – 2020 version)) 

2 Kommentarer på "Raceprofilering hos Aalborg Kommune"

  1. Stammekrig på Gl. Køge Landevej.

    DKA

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.