Rasmus Paludan: Klimahysteriet tjener som elitens redskab til at omkalfatre vores samfund og reducere demokratiet

Rasmus Paludan skriver om klimahysteriet på sin Facebookprofil:

“Klimahysteriet drives af en fuldstændig ufunderet påstand om, at CO2 er den primære årsag til den aktuelle temperaturstigning, og at klimaforandringerne er menneskeskabte. I virkeligheden er den globale middeltemperatur ikke steget siden 2016 og er 0,2 grad C˚ over klimanormalen.

https://climatereanalyzer.org/wx/DailySummary/

Der falder ikke mere regn, globalt set, end normalt:

https://ourworldindata.org/…/global-precipitation-anomaly

Der er en svag nedadgående trend i klodens tørke-indeks. Det stormer ikke mere, end det plejer, tværtimod er vindmængden faldet i dette årtusind.

https://theconversation.com/what-europes-exceptionally-low-winds-mean-for-the-future-energy-grid-170135?fbclid=IwAR30s6tMRBK1MAJp_P4QJxlLm-I0-stGPE3BIiPcyWnmOTO1q1bPypAWk5s

Klimahysteriet tjener udelukkende som elitens vigtigste redskab til at omkalfatre vores samfund og reducere demokratiet til et gummistempel for elitens ønsker og samtidig udvande vores frihedsrettigheder!”

Se også Idag 3 september inleder Stram Kurs Sverige och Rasmus Paludan en ny valturné i Sverige som varar fram till valdagen

Læs også Krigen mod demokratiet

Læs desuden New religion: Dansen om regnbuekalven 

3 Kommentarer på "Rasmus Paludan: Klimahysteriet tjener som elitens redskab til at omkalfatre vores samfund og reducere demokratiet"

 1. Tænkte nok at Rasmus også havde luret den for længe siden.
  Desværre er vi efterhånden meget få, der ser igennem det her vanvid, efterhånden som hjernevasken tager mere og mere effekt i brede kredse i samfundet.
  Politikerne INSISTERER på at det her er et problem og at UANSET konsekvenserne, så skal “CO2-udslippet” bringes voldsomt ned.
  Alene det at hverken jeg, Rasmus Paludan eller de mennesker, der skriver her på siden, ikke tror på klimasystem, gør os selvfølgelig automatisk til fredløst frit bytte for myndigheder og andre autoriteter, der censurerer, dæmoniserer og slår hårdt ned på ethvert forsøg på at bibringe tvivl om det ekstremistiske narrativ, magthaverne handler ud fra.
  Men lad os bare for sjov antage at klimahysterikerne har ret- der er unaturlig global opvarmning, skabt af menneskerne- og at vi derfor skal mindske vores “CO2-udslip” med f.eks. 70%.. det kan ikke ganske enkelt ikke lade sig gøre uden ekstremt store ofre- og en meget stor befolkningsreduktion. Med andre ord: Massemord.
  Det alarmerende ved alt det her er at man har indtryk af at det er både politikere og vore medborgere helt klar på at acceptere, enten stiltiende, mens de ignorerer mordene på deres medborgere, eller direkte medvirkende, ligesom man har set det med corona-dødsvaccinerne- med titusindvis af dødsfald og millioner ramt af bivirkninger fra vaccinerne som resultat.
  Politikerne skal bare skabe samme fuldstændig hysteriske stemning som under “pandemien”, så er folk med på den værste og klar til at “fjerne” medborgere, der bestrider “sandheden” og udbreder “misinformation”..

  • Og så fik google-stavekontrol i linie 15 rettet det ord, jeg ville skrive, “klimahysteriet”, til “klimasystem”, så mit indlæg fremstår med en helt anden mening. Men det er hermed rettet.

 2. kill'em all before they kill you | 3. september 2022 ved 23:06 |

  det kunne være fedt med en micro brændselscelle i sin lejlighed og lave egen strøm, og sige fuck vedvarende energi

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.