Hizb ut-Tahrir: Tørklædeforbud i folkeskolen er en “krigserklæring”

Det islamistiske parti Hizb ut-Tahrir kalder i en pressemeddelelse forslaget om et tørklædeforbud i folkeskolen for en krigserklæring. Debattør Christian Marcussen kommenterer på sin Facebookprofil Hizb ut-Tahrirs udmelding. Christian Marcussen skriver:

“Hizb ut-Tahrir har i en pressemeddelelse kaldt anbefalingen om et tørklædeforbud til børn i grundskolen for en “krigserklæring mod det muslimske fællesskab”.

Den retorik bør bekymre. Krigserklæringer i islamisk sammenhæng er andet og mere end bare spændende retorik, man kender fra normal politik. Det er retorik med teologisk betydning, der åbner op for legitimiteten af såkaldt “defensiv jihad”.

Jeg siger sjældent den her slags og maler ikke normalt fanden på væggen på den her måde. Men når retorikken er, at man vil “kæmpe med alt, hvad vi har”, “kæmpe til sidste åndedræt” og “kæmpe på islamisk vis til det allersidste”, så er det alvor. Potentielt blodigt alvor.”

Se også Rasmus Paludan demonstrerade i Haparanda och tog sig till Finland 24 augusti 2022

Læs også Blodigt angreb på Salman Rushdie: Muslimerne griner allerede 

Læs desuden Bilder från Polen förra året

2 Kommentarer på "Hizb ut-Tahrir: Tørklædeforbud i folkeskolen er en “krigserklæring”"

  1. kill'em all before they kill you | 28. august 2022 ved 22:33 |

    Hizb ut-Tahrir er en terror organisation, så forbyd Hizb ut-Tahrir samtidig med tørklædeforbuddet, ved godt politiet får travlt

  2. Hizb-ut-Tahrir = Haps-YT(med)-Sharia 😂😂😂

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.