Özlem Çekiç: Rør ikke ved mit shariatørklæde

En kommission i Danmark foreslår, at hijab skal forbydes i folkeskolerne. Forbuddet skal gælde privatskoler, folkeskoler og friskoler, lyder det. Hijab er en markør, der adskiller muslimske piger fra ikke-muslimske piger. Tildækningen af ​​håret er religiøst begrundet. Det bør ikke gælde for børn, mener kommissionen, da det begrænser børnenes frihed.

Tyrkiske Özlem Çekiç, der ønskede at blive islamisk martyr og ofre sit liv for Allah, da hun gik med tørklæde i grundskolen, er imod et tørklædeforbud. Hun ønsker at bevare tørklædet i danske skoler.

I august 2021 stod Özlem Cekic bag en omfattende pengeindsamling til foreningen Brobyggerne. I begyndelsen af august 2021 fortalte Özlem Cekic, at der var kommet 370.000 kroner i pengekassen.

De tusindvis af kroner, der blev indbetalt af godtroende danskere, går for langt størstepartens vedkommende til administrationsudgifter og driftsomkostninger som løn, mad og husleje i foreningen Brobyggerne.

Brobyggerne er en forening med et hemmeligt regnskab, der i overvejende grad styres og tegnes af Özlem Cekic, der bærer titlen ‘generalsekretær’.

Brobyggernes indsamlingsregnskab fra 2019 afslører, hvad de mange tusind kroner går til.

I 2019 indsamler Özlem Cekic 157.040 kroner, men når der er fratrukket administrationsudgifter og omkostninger til driften af foreningen, så er der kun 33.181 kroner tilbage.

Det vil sige, at Özlem Cekic har brugt 79 procent af de indsamlede midler til poster som blandt andet løn, husleje, mad, drikke, gaver og andre personaleomkostninger.

I regnskabet kan man læse, at Özlem Cekic har taget 6750 kroner til lønninger og 15.126 kroner til personaleomkostninger. Der er også brugt 41.225 kroner på en hjemmeside.

I indsamlingsregnskabet gør Özlem Cekic opmærksom på, at formålet med pengeindsamlingen er at drive og opbygge foreningen Brobyggerne.

Groft sagt kan man sige, at de mange pengebidrag blot holder gang i Özlem Cekics forening, hvor hun er chef, frontperson og initiativtager.

Modsat andre hjælpeorganisationer som Red Barnet, Røde Kors og Dansk Flygtningehjælp så hemmeligholder Özlem Cekic sin chefløn i Brobyggerne.

Der er kun to ansatte i Brobyggerne – inklusiv generalsekretær Özlem Cekic. Dertil kommer to lavtlønnede studentermedhjælpere.

Det er Özlem Cekic og den tyrkiske indvandrer, Emek Volkan Gürkan, der har underskrevet indsamlingsregnskabet fra 2019. Både Özlem Cekic og Emek Gürkan er født i Tyrkiet.

Özlem Cekics tyrkiske ægtemand, Devrim Ülgü, er også en aktiv del af Brobyggerne.

Da indsamlingsregnskabet bliver offentliggjort, sidder den pakistanske hadprædikant, Naveed Baig, i Brobyggernes bestyrelse. Den omstridte imam har været en del af ledelsen i islamistbevægelsen Minhaj-ul-Quran, og han har fremsagt dødstrusler i en københavnsk moské.

Et andet bestyrelsesmedlem i Brobyggerne er den iranske indvandrer Aydin Soei. Hans kommunist-far dræbte en iransk mand i en forstad til København i midten af 1990’erne.

De danske medier kigger ikke kritisk på Özlem Cekics pengeindsamling. Faktisk promoverer de statsstøttede journalister på Politiken Özlem Cekic og hjælper hende med at indsamle flere penge.

Det er dybt kritisabelt, at Özlem Cekic indsamler penge, der hovedsagelig skal udfylde poster som lønninger, mad og husleje i hendes forening.

I efteråret 2020 valgte Det Konservative Folkeparti, Venstre, Enhedslisten, Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre at støtte Brobyggerne med 2,8 millioner skattekroner.

Det var blandt andet De Konservatives partileder Søren Pape Poulsen, Enhedslistens forhenværende partileder, Pernille Skipper, og den nu detroniserede Morten Østergaard fra De Radikale, der lod millionerne rulle fra skattekassen.

Folketingets generøse pengegave udløste yderligere 1,7 millioner kroner fra TrygFonden og Nordea-fonden. To pengekonstruktioner, der er tæt forbundet med bankgiganten Nordea og forsikringsselskabet Tryg.

Se også Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige live vid Uppsala moské just nu, där han bränner Koranen under fredagsbönen

Læs også Derfor vinder islam

Læs desuden DR’s debatpanel: Kriminelle muslimer

1 Kommentar på "Özlem Çekiç: Rør ikke ved mit shariatørklæde"

  1. Skide med Istanpulerinden.
    Islammer vil ikke Danmark, og de viser det tydelig, Folk vil ikke forstå det.
    Derfor SKAL DANMARK renses for denne indvasive art: Der hedder Islammer.
    YT

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.