Det Jødiske Samfund er vor tids største flagellanter

Aia Fog – forperson for Trykkefrihedsselskabet – skriver på sin Facebookprofil om det jødiske samfunds afvisning af et tørklædeforbud i folkeskolen:

“Det Jødiske Samfund er vor tids største flagellanter: De udsender pressemeddelelser og laver harmdirrende interviews på P1 Morgen til forsvar for muslimer og deres ret til at sende små piger i skole med hijab.

Man føler sig som komplet idiot over at have forsvaret dem den ene gang efter den anden. De er tåber og helt fortabt.”

(Illustration: Flagellanter)

Se også Rasmus Paludan i Hudiksvall 25 augusti

Læs også Frie Grønne: Et parti, der både er forrest i bussen til Pride og samtidig systematisk tager fra moske til moske i jagten på stemmer

Læs desuden Et gratis råd til Lone Nikolajsen 

7 Kommentarer på "Det Jødiske Samfund er vor tids største flagellanter"

 1. Hermed fornemmer jeg at Jøderne skaffer sig fjendre.
  Støtte af Islam er i min optik Landsforræderi.

 2. Aia Fog har ikke forstået at grunden til at jøderne er temmelig nervøse for eventuelle forbud for andre religiøse grupper er flere og velbegrundede. Risikoen for forbud mod både kalot og drengeomskæring er nemlig overhængende, hvis det sker. Danskernes hetz mod omskæring af drengebørn for et par år siden er ikke glemt. Og efter at have oplevet det utallige gange, så er det er mit helt klare indtryk at rigtig mange danskere har en meget, meget dominerende og efter min mening meget, meget rædselsfuld tendens til at hade AL religion og betragte det som menneskefjendsk og religiøse mennesker som tilbagestående væsener- ateisme er på voldsom fremmarch her i landet og har været det længe- og langt de fleste danskere synes af en eller anden grund simpelthen intet mindre end at religion er roden til alt ondt, udover at de også dybt og inderligt hader deres egen (tidligere) religion; kristendommen- og andre religioner. Så når nogle danskere går ind for forbud mod islam-tørklæder kan det faktisk også hænge sammen med at de, udover at være ateister, også er socialister- og socialister ønsker mere eller mindre at fjerne AL religion- ikke bare fra offentligheden, men i det hele taget. Under socialismen skal man helst ikke tilbede en Gud- man skal tilbede Staten og dens store leder og det vidunderlige statssystem. Og straffen for ikke at gøre det er voldsom. Det lykkedes jo også næsten for de sovjetiske kommunister under Stalin at destruere kirken totalt- og de venstreekstreme danskere har længe arbejdet på at ødelægge den danske kirke. (Et arbejde, som desværre er gået over al forventning via den lange march gennem institutionerne). Men det stopper desværre ikke kun med socialisterne (som udgør langt størstedelen af den danske befolkning)- mange “borgerlige” danskere er med på den samme vogn. Jeg fatter det simpelthen ikke.
  Hvis endnu en forbudslov bliver formuleret på en måde, så den også går ud over kristne og jøder, kan jeg ikke gå ind for den. Jeg mener at jøder skal have lov til at gå med kalot hvorsomhelst de vil og kristne skal have lov til at gå med kors om halsen hvor de vil.
  Det kan ikke være rigtigt at vi forbyder vore egne og vore jødiske landsmænds religiøse symboler, fordi vi ønsker islam væk fra vores land. Men de fleste danskere vil formentlig desværre have det fint med et sådant forbud- nemlig alle dem, der hader AL religion. Så får de nemlig også ram på de kristne og jøderne.

  Når det så er sagt, så skal man også huske på at der naturligvis også blandt jøderne findes mange socialister og generelt set bare blødhjertede mennesker, der ikke er klar over situationens alvor, som lader sig “orientere” af DR, TV2 og de andre statskontrollerede medier, som mener at nazisterne er højreorienterede, som mener at højrefløjen er den største terrortrussel osv osv.
  De befinder sig på samme orienterings- og naivitetsniveau som danskerne er flest- det har Aia Fog også glemt i sit opslag. Det er meget forlangt at forvente at andre mennesker er rigtig godt orienterede, når de er udsat for konstant påvirkning fra de massemedier, som vi ikke længere kan stole på. Men det betyder selvfølgelig ikke at man ikke kan tillade sig at forvente at de skal prøve at orientere sig bedre. Det bør alle danskere gøre sig umage for. Og det vil jeg kunne forstå hvis Aia Fog opfordrede til i sit opslag. Det gør hun desværre ikke- hun langer bare ud mod det jødiske samfund for at være “flagellanter”. Hun kan have en pointe. Men sagen er den at det er danskerne som sådan generelt set i det hele taget også, Aia Fog.

  • Ja undskyldninger for forsvaret for islam er mange og lange. Men hvis det bliver for ubærligt for jøderne at leve i et dansk, ateistisk helvede, hvor de ikke må skære i små drenges kønsdele m.m. så har de heldigvis Israel at emigrere til. Når mit land er ødelagt af islam, som disse jøder forsvarer, ja så har jeg intet land, der er mit, at emigrere til. Danmark er ødelagt og væk for altid.

   • Fordrukken Taber | 27. august 2022 ved 00:58 |

    Margrethe; du burde kende mig godt nok til at vise at jeg ikke forsvarer islam eller er islam-apologet på nogen måde. Heller ikke her- og det synes jeg helt ærligt også fremgår temmelig tydeligt af mit opslag.
    Jeg gør til gengæld opmærksom på at vi ikke løser islam-problemet ved symbolpolitik, som endnu et forbud. Islam-problemet løses nemlig efter min mening KUN ved remigration, som Stram Kurs foreslår. Det er den i særklasse mindst ekstreme metode til at redde landet fra en dybt libaneseret fremtid, i forhold til de efter min mening ekstremistiske løsninger, de fleste af landets partier foreslår; de er praktisk taget alle enige om yderligere masseindvandring.
    Personligt synes jeg at Danmark i høj grad er et temmelig ateistisk præget land, som afviser enhver form for religion. Det synes jeg, som kristen, er enormt negativt. Danskerne har mistet troen på kristendommen og er i stort tal blevet islamofile socialister.
    Jeg tror faktisk at mange jøder er enige med mig i det her. Det har jeg oplevet en del tilkendegivelser fra deres side omkring og været glad for at høre fra dem.
    Jeg har heller ikke personligt hørt om tilfælde, hvor en jødisk mand følte sig “lemlæstet”, som så mange danskere kalder det, fordi han var blevet omskåret som barn. Det er mit indtryk at hovedparten af jødiske mænd har det okay med det. Under alle omstændigheder synes jeg, det er noget, de selv må bestemme. Jeg går ind for religiøs frihed/selvbestemmelse, så længe det ikke krænker Grundloven. Og det gør jødedommen og de handlinger, der foretages indenfor den, ikke, efter min mening.
    Før alle muslimerne kom herop og det kun var jøderne, der var kendt for omskæring af drenge, var der forøvrigt rigtig mange læger, der udtalte sig om det og betragtede det som et faktisk ret hygiejnisk indgreb- og danskerne havde ingen problemer med det.
    Man må godt nok sige at noget er sket i mellemtiden..

    Jeg fatter slet ikke at omskæring af drenge er det emne, der for alvor får rigtig mange danskere HELT op at ringe i harmdirrende ukontrolleret ophidselse og gå ind i en slags depressivt humør-dødsstyrt og raseri, som jeg har oplevet rigtig mange steder i debatten.. jeg fatter det simpelthen ikke! Og jeg fatter slet ikke hvordan du, Margrethe, som generelt set er en af de i særklasse allerbedste debattører at følge, blandt de for øvrigt efterhånden mange glimrende borgerlige debattører, som også er kommet på banen, kan få dig selv til at skrive som du gør om jøderne. Jeg forstår heller ikke Charles kommentar.
    Vi må nok bare enes om at være uenige her, ser det ud til.

   • Netop.

 3. Jeg har et kors om halsen som altid, har altid haft det, og brugt det siden min konfirmation. Jeg er model 46, så der er absolut ingen udsigter til at jeg hænger den hjemme.
  Islammer skal rette ind eller YT, det er dem der kom anmasende. Det må etaten da kunne forstå.

  • Det tror jeg bestemt ikke etaten forstår, Charles. For det er længe siden at kristendommen blev nedgraderet til bare een religion blandt mange her i landet. Politikerne i alle de nordiske lande blev jo pludselig (især efter olieaftalerne med de arabiske lande i 1970erne) enige med hinanden om at nu skulle vi være “multikulturelle”, hvorefter masseindvandringen og islampropagandaen blev sat på turbo. Derfor lever vi nu som etniske danskere bare som en blandt mange forskellige befolkningsgruppe- og en ret ildeset og uvelkommen gruppe, der af førende samfundsledere og den store muslimske befolkning, anses for at være en dybt racistisk paria.
   Og som man også så under coronarestriktionspandemien, så vil politikere benytte sig af ENHVER chance, de kan få for yderligere at begrænse befolkningens frihedsrettigheder- eller det, der nu er tilbage af dem.
   Og socialisterne (til dem regner jeg også Konservative og Venstre, for deres realpolitik er dybt socialistisk) vil naturligvis kræve at hvis muslimsk slør skal forbydes, så skal alle andre religiøse tegn selvfølgelig også forbydes.
   Som jeg også skrev i mit indlæg til Margrethe, så skulle det ikke undre mig om dem, der ønsker kristne og jødiske symboler forbudt, får deres vilje og får forbudt både kors, kalot og drengeomskæring, til stor jubel for den religions- og drengeomskæringshadende danske ateist-befolkning.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.