Hvorfor er det her med terror, ytringsfrihed og blasfemi så helt ufatteligt svært for mange muslimske meningsdannere og organisationer?

Debattør Christian Marcussen skriver på Facebook:

“Den muslimske organisation CEDA – Center for Muslimers Rettigheder i Danmark har nu også kastet sig ind i forsvaret af årets mest kritiserede lærebog (‘Danmarks kulturmøder med Mellemøsten’ af lektor Iman Hassani, red.) .
 
Det gør de selvfølgelig ikke, fordi det er en god bog. Det er det ikke.

De gør det udelukkende, fordi den er skrevet af en muslim – og tilmed af søsteren til hende fra CEDA, der skriver deres årlige rapport om islamofobi. (Lur mig om ikke hele denne sag vil blive framet som islamofobi).

Organisationens forsvar rejser nogle rimelig spørgsmål, som jeg selvfølgelig har stillet. Og rykket dem for. Og så rykket lidt mere.

Tavshed.

Hvorfor er det her med terror, ytringsfrihed og blasfemi så helt ufatteligt svært for alt for mange muslimske meningsdannere og organisationer? Hvor er medspillerne? Det er altså ikke svært stof det her.”(Illustration: Portræt af Omar El-Hussein)

Se også Rasmus Paludan ansöker hos Polisen, att demonstrera 7 månader i Skellefteå, Piteå och Luleå

Læs også Var Omar El-Hussein terrorist – og kender vi hans motiver? 

Læs desuden DR’s debatpanel: Kriminelle muslimer

Be the first to comment on "Hvorfor er det her med terror, ytringsfrihed og blasfemi så helt ufatteligt svært for mange muslimske meningsdannere og organisationer?"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.