DR-propaganda: Her er de røde lejesvende bag ‘Oprør på Akademiet’

Undertegnet er under angreb i DR-serien ‘Oprør på Akademiet’. Her står grove racismeanklager i kø. Afsenderne er venstreekstreme kunststuderende.

På nærmest parodisk vis står det klart, at seerne ikke må forstyrres af kritiske modspørgsmål til de medvirkende.

De, der angribes, bliver nægtet muligheden for at svare igen, og kunstværker, der ikke har et venstreorienteret sigte, er bandlyst fra udsendelsen.

Når man ser på holdet bag det venstreorienterede licensprogram, så falder brikkerne på plads. En tidligere kommunist, den tidligere kommunists nære familiemedlemmer og et persongalleri med tråde til det venstreekstreme miljø står bag den ræverøde DR-serie.

Det er tv-produktionsselskabet Koncern TV og Filmproduktion, der får en stor sum licensmidler af Danmarks Radio for at producere ‘Oprør på Akademiet’.

I spidsen står den tidligere kommunist Lars Seidelin. Han grundlagde tv-firmaet i midten af 1990’erne sammen med tre venner fra det kommunistiske miljø. Lars Seidelins ene firmapartner var Thomas Heurlin, der blandt andet er uddannet på en partiskole i Sovjetunionens hovedstad Moskva.

Lars Seidelins hustru, Pia Nielskov, er produktionschef i Koncern TV og Filmproduktion. Det er Pia Nielskov, der eksempelvis godkender budgettet på DR-serien og fordeler licenskronerne.

Det er Lars Seidelins datter, Katrine Seidelin, der er tv-producent og tilsynsførende med DR-serien. Katrine Seidelin har den formelle kontakt til Danmarks Radio.

De tætknyttede familiemedlemmer har hyret den 25-årige og forholdsvis uerfarne instruktør, Anna Elise Martensen, til at interviewe og filme de venstreorienterede kunststuderende, der medvirker i ‘Oprør på Akademiet: Hvid og privilegeret’.

Anna Elise Martensen er født og opvokset i liebhaverkommunen Gentofte, der ligger nord for København, hvor nogle af landets rigeste og mest privilegerede mennesker bor. Her er der meget få indvandrere og medfølgende multikultur.

I 2016 gik Anna Martensen på Johan Borups Højskole i København. Her vækkes den unge kvindes interesse for dokumentarfilm. Den daværende leder af dokumentarfilmlinjen på Johan Borups Højskole hedder Frank Piasecki Poulsen – en kontroversiel skikkelse med en fortid i det voldelig autonome miljø i København.

Og her opstår forbindelsen til Koncern TV og Filmproduktion.

46-årige Frank Piasecki Poulsen har tidligere været ansat på Koncern TV og Filmproduktion, hvor han instruerede film og tv-programmer til blandt andet DR’s sendeflade.

Frank Piasecki Poulsen har været tv-vært for en DR2-serie, der omhandlede hans venstreekstreme holdninger og syn på tilværelsen.

Filmmanden Frank Piasecki Poulsen deltog i 1998 i voldelige optøjer på Nørrebro, da partilederen Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti besøgte bydelen. Den 23-årige Frank Piasecki Poulsen var efterlyst af politiet for brostenskast og vold. Pia Kjærsgaard udpegede Frank Piasecki Poulsen som sin overfaldsmand i Ekstra Bladets spalter.

Frank Piasecki Poulsen har været i et parforhold med den toneangivende BZ-leder Gyda Heding, der i dag er lokalpolitiker og valgt til Københavns Borgerrepræsentation for Enhedslisten.

Frank Piasecki Poulsen er personlig ven med tv-produceren Nicoline Thye, der har arbejdet som klipper på DR-serien ‘Oprør på Akademiet’. Nicoline Thye er fast tilknyttet Koncern TV og Filmproduktion.

Frank Piasecki Poulsen og Nicoline Thye kender hinanden fra det yderliggående venstrefløjsmiljø i København. Nicoline Thye gik på Det Frie Gymnasium, der ligger i indvandrerbydelen Nørrebro. En privat ungdomsuddannelse, der i folkemunde er kendt som ‘de autonomes gymnasium’.

Her inviterer rektor på et varmt måltid mad og tilbyder et øjebliks fred, når der er autonome gadeuroligheder og voldshandlinger i Københavns gader.

Der er også tråde til det venstreorienterede miljø på Den Danske Filmskole. Både direktør Lars Seidelins søn, Frank Piasecki Poulsen og klipperen Nicoline Thye er uddannet på Den Danske Filmskole.

Det er dette ræverøde parnas, der er grundlaget for den propagandistiske og ensidige DR-serie ‘Oprør på Akademiet’.

Her er der kun plads til venstreekstreme holdninger. Kritiske spørgsmål er en by i Rusland (Sovjetunionen i dette tilfælde).

Det er de danske licensbetalere og skatteydere, der betaler for denne ræverøde mediefest – hvor familiemedlemmer og folk med forbindelse til det venstreekstreme miljø aflønnes fyrsteligt.

2 Kommentarer på "DR-propaganda: Her er de røde lejesvende bag ‘Oprør på Akademiet’"

  1. “Intet nyt fra venstrefronten”, kan man sige. De arbejder 24/7/365 på deres projekt, nemlig at lukke samtlige politiske modstandere ned og helst få dem ryddet af vejen uanset hvilke metoder, der skal tages i brug- men i disse tider kan det blødere “lawfare” gøre arbejdet for dem, fordi venstreekstremismen nu igen har så meget indflydelse i Europa som ikke set siden 1970erne.

  2. Jeg har ikke set serien, men skal man tro omtalen i Berlingske, kan man i det mindste trøste sig med, at vanviddet er så tydeligt, at de skyder sig selv i foden. Generelt må man jo sætte sin lid til publikums sunde fornuft, når man ikke selv har mediemagt. Der er også en grænse for, hvor skør nogen kan blive, før de bliver deres egen værste fjende.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.