Den muslimske gymnasielærer Iman Hassani bliver støttet af islamister

Gymnasielæreren Iman Hassani, der kommer fra Yemen, raser over en dårlig boganmeldelse. Den muslimske lærer får straks opbakning af islamister fra Hizb ut-Tahrir og det iranske præstestyre. Debattråden er låst for andre deltagere.

Taimullah Abu-Laban er søn af den tvetungede imam Abu Laban. Saif Shah Muhammad er talsperson for det iranske præstestyres moske i København – Imam Ali Moskeen. Saif Muhammad fremturede med vanvittige løgne i kølvandet på skyderiet i Field’s.

Berlingskes anmelder og journalist Bent Blüdnikow har jødisk baggrund. Det er sandsynligvis derfor, han bliver kaldt for “en hadefuld og notorisk løgner” af den palæstinensiske islamist Taimullah Abu-Laban.

Iman Hassani poserer på Linkedin.

Danmarks kulturmøder med Mellemøsten – fra vikingetiden til krigen mod terror er udgivet af forlaget Frydenlund.

Gucca skriver følgende om Danmarks kulturmøder med Mellemøsten:

“Når to kulturer møder hinanden, opstår der ofte helt nye forbindelser, udvekslinger af varer og levevis. Men hvordan sker det? Hvem får lov at tage æren for dem? Hvornår er et kulturmøde positivt, og hvornår er det negativt?

I Danmarks kulturmøder med Mellemøsten gennemgår forfatteren en række af de møder, danskerne har haft med befolkningerne i Mellemøsten over en 1.000-årig periode.

Blandt bogens mange eksempler er vikingernes møde med Byzans, oplysningstidens fokus på Mellemøstens videnskab og tidens stereotyper om de ‘orientalske’ folk, guldalderens fascination af ‘muhammedanerne’, 1970’ernes gæstearbejdere, tiden efter 11. september 2001 og Muhammed-­krisen.

Bogen indfører eleverne i diskursanalysens metoder og spørger, hvorfor alle kultur­møder finder sted ud fra mere eller mindre indgroede forestillinger om ‘den anden’. Med udgangspunkt i tidligere perioders fascination af ‘det orientalske’ og visse orientalske elementers sammensmeltning med ‘det danske’, viser bogens ni kapitler, at ‘kulturer’ og møderne mellem dem ikke er så lette at definere, som man måske skulle tro.

Om forfatteren:
Iman Hassani er cand.mag. i historie og engelsk og lektor på Falkonergårdens Gymnasium.”

Omar El-Hussein.

Bent Blüdnikow skriver om bogen:

“Omar el-Hussein angreb Krudttønden (Lars Vilks Komiteen ‘s debatmøde om kunstnerisk ytringsfrihed, red.) og synagogen i 2015. I Iman Hassanis undervisningsbog om kulturmødet mellem danskere og muslimer beskrives Anders Breivik som terrorist og højreekstremist, men Omar el-Hussein som en socialt forstyrret ung mand. Det er symptomatisk for en ensidig bog, der gør muslimer og imamer til lige så udsatte som Flemming Rose efter Jyllands-Posten trykte Muhammed-tegningerne. Værdikampen er i fuld gang i undervisningssektoren, og man gruer for, hvad eleverne får fortalt.”

Læs hele Bent Blüdnikows anmeldelse her.

Se også Video: Rasmus Paludan demonstrerade med Stram Kurs Sverige på Nobeltorget i Malmö 7 augusti 2022

Læs også Hvad Pfizer ikke fortalte jer

Læs desuden Jaleh Tavakoli idømt tre måneders betinget fængsel for at dele halshugningsvideo

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.