Islamisering af danske domstole

Muhamed A. Demir er blevet dommerfuldmægtig ved Retten i Glostrup, hvor han leder retsmøder.

I 2009 var Muhamed Demir “chokeret” og fandt det “yderst problematisk”, at statsminister Anders Fogh Rasmussen støttede velfærdsminister Karen Jespersens islamkritik.

I 2015 førte Muhamed A. Demir sig frem på Facebook med anklager om, at der var racister alle steder i Danmark. Han har i dag slettet den pågældende profil. Muligvis for at skjule sine loyalitetsproblemer i forbindelse med infiltreringen af Danmarks Domstole. 

Muhamed A. Demir er udnævnt til dommerfuldmægtig ved Retten i Glostrup.

Der foregår en omfattende islamisering af anklagemyndigheden, domstolene og forsvarsadvokaterne i disse år. Det er senest kommet til udtryk i forbindelse med fængselsdommene til debattør og islamkritiker Jaleh Tavakoli, der fik tre måneders betinget fængsel for at have delt en video, der dokumenterede drabet på danske Louisa Vesterager Jespersen, og to måneders betinget fængsel til undertegnede for at have dokumenteret islamisk terror i Frankrig her på Frihedens Stemme. Bloggerne Steen Raaschou fra Snaphanen og Kim Møller fra Uriasposten skal i nær fremtid for retten i næsten identiske sager.

I Muhamed A. Demirs tilfælde er det en rigtig kulturkriger, der er blevet dommer. Desværre er det ikke dansk kultur, Muhamed A. Demir kæmper for.

På den kurdiske side jiyan.dk bliver Muhamed A. Demir omtalt som kurder fra Urfa / Ruha i Nordkurdistan / Sydøsttyrkiet. 

Den kurdiske side Jiyan omtaler Muhamed Demir.(Illustration: Giovanni Domenico Tiepolo – The Procession of the Trojan Horse into Troy)

Se også Korsbärare om Rasmus Paludans demonstration i Valsta

Læs også Hommage Paludan Nobeltorget

Læs desuden Jaleh Tavakoli-sagen: Danske medier gav danskerne en stor fed løgn 

3 Kommentarer på "Islamisering af danske domstole"

 1. kill'em all before they kill you | 7. august 2022 ved 17:54 |

  welcome to hell👹🔥

 2. Folk fra MENAPT landene skal forbydes adgang til offentlige stillinger. Når de nu engang er i Danmark.
  MENAPT-lande: E Lande fra Mellemøsten og Nordafrika (Syrien, Kuwait, Libyen, Saudi-Arabien, Libanon, Somalia, Irak, Qatar, Sudan, Bahrain, Djibouti, Jordan, Algeriet, Forenede Arabiske Emirater, Tunesien, Egypten, Marokko, Iran, Yemen, Mauretanien og Oman) samt Afghanistan og Pakistan og Tyrkiet.
  Befolkningen fra disse steder skal ud. Hvorfor står beskrevet neden for.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  Forbudet er på grund af terror og andet landsskadelig virksomhed, og sårbarheden i (Sygehuse og IT-systemer). samt andre offentlige steder. Man er nød til at handle, det er altid bedre at forebygge end at helbrede.
  Derfor er der stor risiko for, at ugerningerne kan ske disse steder. så som:

  Folketinget:
  Ansættelse i og ved Folketinget. De kan ikke vælges til Folketingsmedlemmer, Da Grundloven dermed skal underskrives. Islam er jo uforenelig med Grundloven.

  Domstolene:
  Ansættelse og anden beskæftigelse inden for Domstolene skal forbydes.

  Politi:
  Ansættelse og anden beskæftigelse inden for Politiet og Forsvaret (PET & FE) skal forbydes.
  Yderlige begrundelse: Politiet skulle jo have voldsmonopolet, endsige ret til at bær våben. Dette må IKKE gives til dette folk.

  Kommuner / Regioner:
  Ansættelse og alt anden beskæftigelse inden for Kommuner / Regioner skal forbydes.
  Social, sundhed, persondata, plejehjem, skoler lærere og mm. Dette skal dette folk ikke have forbindelse til.

  • Kære Charles

   Tak for dine interessante betragtninger.

   Guldberg og Grundtvig har allerede taget forbehold for dette med indfødsretsforordningen i 1776 og junigrundloven i 1849, men problemet er, at Folketinget ikke overholder grundloven. De har erstattet bestemmelsen i § 44 om indfødsret med et kontorcirkulære, der automatisk generer lovforslag om falsk indfødsrets meddelelse til hundredtusindvis af massetilvandrede muslimer fra mellemøsten og Afrika + alle deres efterkommere, som medlemmerne så blindt stemmer for. Allerede på det første lovforslag om meddelelse af indfødsret i Rigsdagen i 1850 blev de 10 ansøgere anset for at være et stort antal. Grundtvig foreslog, at man opdelte lovforslaget i mindst to dele, så en dissens vedrørende en gruppe ansøgere blev synliggjort i afstemningen, fordi han mente, at 10 ansøgere var alt for mange. Muhamed A. Demir er således en falsk dommer med falsk indfødsret, der sidder ulovligt i embedet, og opholder sig illegalt i Danmark.

   Med venlig hilsen
   Peter Jensen

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.