Stevnsfortet: En sikret institution målrettet kriminelle indvandrere

Her er et lille udpluk af de ikkevestlige indvandrere, der har været indsat på den sikrede institution Stevnsfortet. Målgruppen er dybt kriminelle unge mellem 12 og 18 år. En betragtelig del stammer fra Stormellemøsten og Afrika.

Den tyrkiske gaderøver Mohammed Hamza Kiran er i dag pædagog på Stevnsfortet.

Knivmorderen Djamel Belkacem Kendil fik en dom på otte års fængsel for at stikke den 17-årige dansker Carsten Theilgaard ihjel med en kniv på Utterslev Torv i København.

Københavns Politi efterlyser Taif Hassan, der flygtede fra Stevnsfortet.


Bandemedlemmet Taif Abdul Baki Hassan, der er dømt for grov vold og frihedsberøvelse, er en af de mange indsatte, det er lykkedes at flygte fra Stevnsfortet.

I juli flygtede to sorte indvandrere fra ungdomsinstitutionen Stevnsfortet.

Om sin skolepædagogik skriver Stevnsfortet på institutionens hjemmeside:

“Stevnsfortet skal udvikle de unge og ikke straffe dem. Tanken er, at det er straf nok, at de ikke kan komme herfra, når de vil.

Derfor er socialpædagogikken det fremtrædende, og pædagogerne møder de unge, hvor de er og fokuserer ikke så meget på, hvad de har lavet før.

Det bærende er relationen mellem de unge og personalet, da mange af de unge oplever den første nære voksenkontakt på Stevnsfortet.

Personalet viser, at de kan rumme de unge, og de lover aldrig noget, de ikke kan holde. Derfor erfarer de unge, at her kan de stole på de voksne.

Grundtanken er, at enhver positiv relation bidrager til, at de unge kan opnå sociale og personlige kompetencer.”

Se også Video: Två gripna efter att Rasmus Paludan höll tal i Märsta – poliser drog batonger

Læs også Multikultur ender i racismeanklager!

Læs desuden Årets kulturpris går til Kim Møller

2 Kommentarer på "Stevnsfortet: En sikret institution målrettet kriminelle indvandrere"

 1. Sådan ville jeg foretrække:
  Her er et lille udpluk af de lorte farvede møgdyr.
  Se man realistisk på det, er det jo sandt.
  Keine Hexerei ☻☻

 2. Disse kulturelt og etnisk fremmede ungdomsindivider repræsenterer vel i den lukkede ungdomsinstitutions socialpædagogers øjne og kognitiv samfunds kulturforståelse kommende ‘blomster-buketter’ i den danske ungdom. De kunne blive gode og retskafne ‘danske’ medborgere som kan bidrage væsentlig til Danmarks ud(af)vikling. Hvordan kan man dog få sig selv til at tro på sådan noget der er så virkelighedsfjernt ? Totalt uforståeligt – intet mindre.
  De skal nok blive opdraget og terapi’iseret til den ædleste form for kulturberigelse som vi kan ønske os i Danmark.
  Altså rent ud sagt bare synet af disse kulørte dysfunktionelle skabninger sætter alle mine alarmklokker i gang for hvor det danske samfund er på vej imod. Lige direkte ned i den multikulturelle afgrundsdyb af et morads.
  Parallelt med dette har vi så samtidig disse udrejsecentre som er overfyldt med eksotisk ‘charmetrolde’ som asylshopper hele Europa rundt for at opnå permanent oph.tilladelse etc. i det paradisiske førhen hvide kontinent.
  SUK ! Jeg er ikke specielt tryg og optimistisk for hvad fremtiden den vil bringe os danskere/europæere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.