Svenske muslimer i vild terrorhyldest efter angrebet på Oslo Pride

Svenske muslimer reagerer positivt på fredag nats terrorangreb i Oslo. Men uanset hvad muhamedanerne siger og gør, vil globohomo og venstrefløjen fastholde, at problemet er “højreorienterede” hvide mænd.

Den formodede gerningsmand bag terrorangrebet er Zaniar Matapour. En 42-årig kurdisk muslim fra Iran, der nu har norsk statsborgerskab.

Zaniar Matapour dræbte to og sårede 19, da han skød vildt omkring sig ved natklubben London Pub. En bar, der på Instagram præsenteres som ‘Gay headquarters since 1979’. Som en konsekvens af terrorangrebet er Oslo Pride 2022 aflyst.

Den norske avis VG skriver følgende om gerningsmanden:

“42-åringen som er pågrepet etter skytingen i Oslo i natt, er tidligere dømt for grov vold og oppbevaring av narkotika. … På en pressekonferanse lørdag formiddag bekrefter politiet at mannen som er siktet er kjent både for politiet og PST fra tidligere. …

Mannen kommer fra den kurdiske delen av Iran, og kom sammen med familien til Norge som flyktning da han var barn. Han er norsk statsborger og er bosatt i Oslo.”

(Øverste billede: Go ahead, make Allahs day. Collage. 2022.)

Se også Noah Lykke Knudsen: Terrorangrebet i Oslo handler ikke om religion

Læs også Artisten Thomas Di Leva berättar om ufo

Læs desuden Poul Pava / Ibi-Pippi Orup Hedegaard og Kristian Hornsleth: Fuck Asger Jorn 

1 Kommentar på "Svenske muslimer i vild terrorhyldest efter angrebet på Oslo Pride"

  1. Det her kommer ikke til til at blive noget, man ser i de statskontrollerede/støttede massemedier.
    Og hvis man prøver at fortælle en homoseksuel at det her er den mening, som muslimerne generelt set har om dem, så prøver de ihærdigt at ignorere det eller påstår at “det er blevet bedre”.. de VIL ikke forstå det. De vil faktisk slet ikke anerkende at der overhovedet ER et problem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.