Odense Pride efter islamisk terror: Det handler ikke om religion

En muslimsk terrorist angreb Oslos homomiljø i Allahs navn. Alligevel afviser ledelsen af Odense Pride, at religion spiller en rolle. Forperson Noah Lykke Knudsen understreger, at han støtter indvandrerhjælp.

Noah Knudsen skriver: “Jeg har ikke lyst til, at fokus skal være på den enkelte gerningsmand.”

Den formodede gerningsmand bag terrorangrebet er Zaniar Matapour. En 42-årig kurdisk muslim fra Iran, der nu har norsk statsborgerskab.

Zaniar Matapour dræbte to og sårede 19, da han skød vildt omkring sig ved natklubben London Pub. En bar, der på Instagram præsenteres som ‘Gay headquarters since 1979’. Som en konsekvens af terrorangrebet er Oslo Pride 2022 aflyst.

Den norske avis VG skriver følgende om gerningsmanden:

“42-åringen som er pågrepet etter skytingen i Oslo i natt, er tidligere dømt for grov vold og oppbevaring av narkotika. … På en pressekonferanse lørdag formiddag bekrefter politiet at mannen som er siktet er kjent både for politiet og PST fra tidligere. …

Mannen kommer fra den kurdiske delen av Iran, og kom sammen med familien til Norge som flyktning da han var barn. Han er norsk statsborger og er bosatt i Oslo.”

(Øverste billede: Go ahead, make Allahs day. Collage. 2022.)

Se også Polisen rustar inför Rasmus Paludans Koranbränningar på Bornholm 16 – 19 juni med Stram Kurs på Folkemøde bland politiker och klimataktivister

Læs også Oliver Stilling: Ibi-Pippi Orup Hedegaard ‘s modifikation af Den foruroligende ælling er et ligegyldigt stykke provokunst 

2 Kommentarer på "Odense Pride efter islamisk terror: Det handler ikke om religion"

  1. Odense Pride får helt sikkert deres ønske om mere “Indvandrer- og flygtningehjælp” opfyldt.
    Odense Pride har med deres udmelding mere eller mindre blåstemplet det muslimske angreb på Oslo Pride, eftersom de går ind for yderligere migrantimport- så må man jo tage det, der følger med denne import. Og hvem går det så ud over næste gang? Det finder vi jo nok snart ud af.. der er jo snart et ret stort cykelløb, der starter i en dansk storby, der er kendt for at være præget af venstreekstremister og muslimer.

    Og så er der jo alle de andre muslimske angreb på “vantro”, som har fundet sted på det seneste, især i Nigeria, Congo og andre afrikanske lande, med masser af døde, sårede og bortførte..
    Men da det også her handler om muslimske angreb på “vantro”- især kristne- og folk åbenbart ikke gider at interessere sig for Afrika, samtidig med at alt dette ikke passer ind i det i Vesten dominerende venstrekstremistiske narrativ om hvide menneskers racisme mod folk af anden hudfarve og den store fare fra “højrefløjen”, så hører vi intet om alle disse mange angreb i de vestlige massemedier.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.