LGBT-bevægelsen og muslimerne – et umage par

Hvornår indser de venstreekstreme og identitetspolitiske homobevægelser, at de ikke har opbakning fra det islamiske indvandrermiljø, som de kæmper så inderligt for?

Den muslimske Facebookgruppe Vejen til Iman – Quran og Sunnah advarer mod homoseksualitet.

Læs om Noah Lykke Knudsen fra Odense Pride her. Noah Knudsen mener ikke, at terrorangrebet i Oslo har noget med religion / islam at gøre.

Den formodede gerningsmand bag terrorangrebet er Zaniar Matapour. En 42-årig kurdisk muslim fra Iran, der nu har norsk statsborgerskab.

Zaniar Matapour dræbte to og sårede 19, da han skød vildt omkring sig ved natklubben London Pub. En bar, der på Instagram præsenteres som ‘Gay headquarters since 1979’. Som en konsekvens af terrorangrebet er Oslo Pride 2022 aflyst.

Den norske avis VG skriver følgende om gerningsmanden:

“42-åringen som er pågrepet etter skytingen i Oslo i natt, er tidligere dømt for grov vold og oppbevaring av narkotika. … På en pressekonferanse lørdag formiddag bekrefter politiet at mannen som er siktet er kjent både for politiet og PST fra tidligere. …

Mannen kommer fra den kurdiske delen av Iran, og kom sammen med familien til Norge som flyktning da han var barn. Han er norsk statsborger og er bosatt i Oslo.”Se også Video: Stram Kurs Sverige och partiledaren Rasmus Paludan på Vaksala torg i Uppsala 4 juni

Læs også Der er intet, der virker så fordanskende som risikoen for at blive udvist af Danmark 

Be the first to comment on "LGBT-bevægelsen og muslimerne – et umage par"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.