Den iranske migrant Nazila Ghavami Kivi om iransk terror: Det er højrefløjens skyld

Nazila Ghavami Kivi er født i Iran og stemmer på Sikandar Siddique fra Frie Grønne. Lørdag begik Nazila Kivis landsmand, Zaniar Matapour, et islamisk terrorangreb i Oslo. Nazila Kivi giver højrefløjen skylden.

Nazila Kivi advarer mod “højreekstreme strømninger” i kølvandet på et muslimsk terrorangreb i Oslo.

Den formodede gerningsmand bag terrorangrebet er Zaniar Matapour. En 42-årig kurdisk muslim fra Iran, der nu har norsk statsborgerskab.

Zaniar Matapour dræbte to og sårede 19, da han skød vildt omkring sig ved natklubben London Pub. En bar, der på Instagram præsenteres som ‘Gay headquarters since 1979’. Som en konsekvens af terrorangrebet er Oslo Pride 2022 aflyst.

Den norske avis VG skriver følgende om gerningsmanden:

“42-åringen som er pågrepet etter skytingen i Oslo i natt, er tidligere dømt for grov vold og oppbevaring av narkotika. … På en pressekonferanse lørdag formiddag bekrefter politiet at mannen som er siktet er kjent både for politiet og PST fra tidligere. …

Mannen kommer fra den kurdiske delen av Iran, og kom sammen med familien til Norge som flyktning da han var barn. Han er norsk statsborger og er bosatt i Oslo.”

(Øverste billede: Go ahead, make Allahs day. Collage. 2022.)

Se også Video: Rasmus Paludan i Skärholmen med partiet Stram Kurs Sverige i Stockholm 5 juni 2022

Læs også Freddy Hagen savner Uwe Max Jensen ‘s bacontrusse 2 Kommentarer på "Den iranske migrant Nazila Ghavami Kivi om iransk terror: Det er højrefløjens skyld"

  1. kill'em all before they kill you | 26. juni 2022 ved 10:19 |

    fuck nu af I røde venstreekstreme kvajhoveder som giver alle andre skylden for den fejlslagne import af islam

  2. Indlægget af Nazila Kivi, er blot endnu et bevis på, at der burde være stå lysende klart for alle, absolut ikke gør det for de venstresnoede, uanset hvor i verden de kommer fra… SUK!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.