Iransk jihadist dræber to i Oslos homokvarter

Den norske efterretningstjeneste PST har netop udsendt sin årlige rapport. Her fokuserer PST især på risikoen for højreekstrem terror, som PST vurderer er større end chancen for islamisk terror. Det lader til at være et fatalt fejlskøn sandsynligvis aftvunget af politisk korrekthed.

I nat skød en iraner, der er kendt af den norske efterretningstjeneste for islamisk fundamentalisme, flere mennesker i en festgade i Oslo.

Ifølge det norske medie Document gik den formodede iranske gerningsmand specifikt efter homoseksuelle. Efter planen skulle der have været Pride Parade – Oslo Pride – i Oslo i dag (lørdag). Men den er aflyst efter nattens terrorangreb.

Oslo Pride Paraden er aflyst efter nattens terrorangreb.

Læs journalist Niels Ivar Larsen ‘s artikel ’Islam og homoseksualitet kan sagtens forenes’

Se også Muhammed er bøsse 

Læs også Förvaltningsrättens dom om Rasmus Paludan 15 juni 2022 rörande Stram Kurs Sveriges demonstration

Læs desuden Den pakistanske løgner Sikandar Siddique 

4 Kommentarer på "Iransk jihadist dræber to i Oslos homokvarter"

  1. Mon ikke politikerne og massemedierne finder en måde at få plantet skylden for dette åbenlyst muslimske angreb mod LGBT festivalen andetsteds?
    Jeg lægger hermed et kvalificeret gæt på at hvide mænd får skylden og at den udlægning får bred støtte, især blandt vestlige kvinder..
    Medmindre de store medier altså vælger at mørklægge sagen. Det kunne også ske, da gerningsmanden jo med ret stor sikkerhed er en af de af samfundet favoriserede mennesker fra herrefolket..

  2. Enig med Fordrukken Taber. Det kan da kun være hvide mænds skyld… Utroligt nok bliver LGBTQ-segmentet ved med at være det mest forstående overfor disse mennesker.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.