Den røde medieelite har fokus på kriminelle politikere

Hvorfor skrev den islamofile blogger Karina Muriel Mimoun ikke nedenstående opslag, da den fængselsdømte voldsmand, Pelle Dragsted, sad i folketinget? Er nogle kriminelle politikere vigtigere end andre?

I januar 2021 skrev Dansk Journalistforbunds fagblad Journalisten om bloggerne Chili Djurhuus og Karina Muriel Mimoun. De to kvinder blev fremstillet som ofre for chikane på internettet. 

Dansk Journalistforbund skjulte, at både Chili Djurhuus og Karina Mimoun i virkeligheden er venstreradikale aktivister, der støtter muslimsk masseindvandring i Danmark. 

Chili Djurhuus iførte sig en burka i 2009 for at vise sin støtte til muslimske indvandrere. Den venstreradikale blogger arrangerede en demonstration, der gik gennem København. Undervejs var Chili Djurhuus iført en blå burka, der dækkede hende, som sharialoven foreskriver. 

Der var tale om en politisk manifestation, der skulle fremme burkaen i Danmark. Chili Djurhuus blev interviewet af det iranske præstestyres tv-station i forbindelse med sin islamofile aktion.  

Også Karina Muriel Mimoun iførte sig burka for at vise sin solidaritet med lovreligionen islam. I 2018 var hun iklædt burka i forbindelse med et offentligt arrangement. 

“Da jeg valgte at gå full-niqab, ændrede mine skridt sig. Jeg gik rank og roligt,” fortalte Karina Muriel Mimoun om sin lovreligiøse oplevelse.

Journalistforbundet bragte følelsesladede artikler om sine medlemmers oplevelser på de sociale medier. Men samtidig skjulte fagforeningen sagens rette sammenhæng. 

Sandheden er, at den pædagoguddannede Chili Djurhuus og bloggeren Karina Muriel Mimoun tilhører den yderste venstrefløj.

De er ikke tale om ‘journalister’, men om burka-aktivister med et simpelt politisk budskab: Mere islam og mere masseindvandring. 

Allah er stor hos Dansk Journalistforbund, Chili Djurhuus og Karina Mimoun.

(Øverste billede: Danmarksdemokraten Inger Støjberg)

Se også Två nya domar från Förvaltningsrätten om Stram Kurs Sverige och Rasmus Paludan

Læs også Går man terroristernes ærinde ved at poste henrettelsesvideoen af Maren Ueland? 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.