Alex Vanopslagh fejrer kanonvalg med rejse til Dubai

Alex Vanopslagh

Liberal Alliance fik et glimrende valg ved det netop overståede folketingsvalg. Partiet gik fra fire til 14 mandater og blev mere end tredoblet. Liberal Alliances formand Alex Vanopslagh blev i efteråret umiddelbart inden valget ramt af en møgsag, da han efter afsløringer i Dagbladet Information måtte indrømme, at han havde brudt folketingets regler for dobbelt husførelse, og at han desuden havde brudt cpr-loven ved ikke at have opholdt sig tilstrækkeligt på den adresse, han var tilmeldt i Struer. Men Alex Vanopslags brud på folketingets regler og cpr-loven fik altså absolut ingen negativ indflydelse på Liberal Alliances valgresultat.

Alex Vanopslagh rejste kort efter folketingsvalget til Dubai. Byen i Forenede Arabiske Emirater er dermed ikke kun en destination for svindlere på flugt fra de danske myndigheder, men altså også for Liberal Alliances leder og hans kæreste Nana Halmark, der var med Vanopslagh i Dubai.

Hvad en leder for et liberalt parti laver i et illiberalt emirat, der har store problemer med at overholde de mest basale menneskerettigheder, er et såkaldt godt spørgsmål.

Akkurat som i Qatar lever udenlandske migrantarbejdere ofte under umenneskelige forhold i Dubai. Noget Human Rights har beskrevet i en rapport. Desuden er der i Dubai en udpræget juridisk forskelsbehandling på indbyggere med og uden statsborgerskab, hvilket blev tydeligt for omverdenen, da statsapparatet forsøgte at forpurre en sag, hvor tre statsborgere fra Dubai var anklaget for at have voldtaget den 15-årige franske dreng Alexandre Robert, der boede i Dubai. En af de tre emiratarabere, der voldtog Alexandre Robert, havde HIV, hvilket ikke blev tillagt tilstrækkelig vægt ifølge offerets familie.

Dokumenterende skærmprint af Alex Vanopslaghs Instagram-post.

Se også Karina Muriel Mimoun har fokus på kriminelle politikere

Læs også Hellig vrede i Maricopa County

Læs desuden Den kendte nyhedsvært Jesper Vorre Rasmussen er død 

4 Kommentarer på "Alex Vanopslagh fejrer kanonvalg med rejse til Dubai"

 1. Selvfølgelig. Og han kan ikke engang selv se sit åbenlyse hykleri og afvigelse fra alle principper i det, vi kalder vestlige samfundsprincipper.
  En åbenlys overklasse globalist, klar til medlemskab af Klaus Schwabs fanklub. Nå nej, det er han sikkert allerede..

  • Han kan helt sikkert ikke se hykleriet. Der er jo så dejligt i Dubai.

   • Fordrukken Taber | 17. november 2022 ved 12:45 |

    Jep. Og samtidig kan han gå rundt og være glad for at han samtidig har støttet muslimsk terrorisme et af de mange steder i Verden, hvor islam vinder frem, og desuden har støttet et land, som sammen med bla Danmark var med til at vedtage den seneste anti-Israel resolution i FN, hvor man blandt mange andre svinske programpunkter slog fast at “jøderne ikke har nogen tilknytning til Tempelbjerget”!!
    Tillykke med det, Alex “Fjols” Vanopslagh!
    Hvis jeg endelig vedtog med mig selv at tage på ferie et sted (har jeg nu svært ved at forestille mig), så ville turen ikke gå til hverken UAE, Tyrkiet eller Egypten eller de andre favoritlande for stupide og uvidende danskere..

   • Uwe Max Jensen | 17. november 2022 ved 16:13 |

    Ja, danskerne understøtter desværre en lang række muslimske stater med deres ferievaner.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.