Saboterer Socialdemokratiet Inger Støjbergs ny parti?

Det socialdemokratisk kontrollerede Indenrigs- og Boligministeriet bøvler med ‘driftsproblemer’, når Inger Støjberg skal starte indsamlingen af vælgererklæringer til Danmarksdemokraterne.

Du kan give Nej til Islam i Danmark en vælgererklæring her

Se også Inger Støjberg lancerer Danmarksdemokraterne…

Læs også Video: debatt i Riksdagen om Korankravallerna mot Stram Kurs Sverige och Rasmus Paludan

Læs desuden Journalist Laura Friis Wang og Information taget i en gang fake news 

4 Kommentarer på "Saboterer Socialdemokratiet Inger Støjbergs ny parti?"

 1. Det samme er tilfældet med Borgerforslag.dk- for anden dag i træk.
  Kontrollen med narrativet og den offentlige opinion er essentiel for den autoritære politikergeneration, vi har at gøre med i øjeblikket. Derfor tror jeg gerne på at de ønsker at forhindre andre i at både komme til orde og i Folketinget. Vi så jo nøjagtig det samme med Stram Kurs´ underskriftindsamling og ved selve folketingsvalget, hvor jeg ikke er i tvivl om at politikerjuntaen “sørgede for” at SK ikke fik stemmer nok. Det er jo også nemt nok, når vi i Danmark har samme elektroniske/digitale valgstemmesystem som i Venezuela og USA..

 2. Der var meget få stemmer der adskildte Rasmus Paludan for at komme på tinge, det burde være en omtælling.
  Men det bliv nægtet.
  Er det lovlig.?

  • I stedet for at lade dem afsone fængselsstraffen før de bliver udvist, så burde myndighederne simpelthen bare effektuere udvisningen øjeblikkeligt. Problem løst.
   Men det kommer selvfølgelig aldrig til at ske- Danmark og Vesteuropa er forvandlet til endnu et område, der, ligesom Israel, er udsat for en konstant muslimsk belejring- og i vores tilfælde langt mere infiltration end Israel. Hvis Israel var så infiltreret som vi er, så tror jeg simpelthen at så ville landet ophøre med at eksistere som jødernes hjemland! Ikke en ønskværdig situation.. her i Danmark er vi nok desværre allerede nærmere på niveau med Libanon på det område. Skaden er dermed sket.
   Vi har derfor ikke andet at se frem til end yderligere islamisering så langt øjet rækker- og det sker, som jeg kan bedømme det, med hovedparten af befolkningens enorme velvilje.
   Efter årtiers islamofil masseindvandring-hjernevask af befolkningen så er der nu ikke nogen mennesker i Danmark, der er så forhadte som dem, der:
   1. Prøver at stoppe islamiseringen eller
   2. Prøver at stoppe marchen mod den totalitære fremtid.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.