Kendt demografs advarsel mod Store Udskiftnings-benægtere

At være udskiftnings-benægter burde så vist være mere odiøst end at være ”klimabenægter”. Michèle Tribalat, en anerkendt fransk demograf, har for nylig udgivet bogen Indvandring, ideologier og bekymring for sandheden, hvor hun advarer mod løgne og ideologisk slagside i indvandringsdebatten. Som forsker i det franske statslige demografiske institut, INED, havde hun allerede gjort sig upopulær blandt de politisk korrekte med sine studier i den reelle etniske (og sproglige) baggrund for mange i Frankrig.

I sin seneste bog fordømmer hun manglen på meningsmangfoldighed blandt forskere og i medier i en tid, hvor de selvsamme endda taler så meget om falske nyheder. Men selv fordrejer de ifølge Tribalat facts, så almindelige borgere ikke kan gennemskue de virkelige forhold. Således søger demografer bevidst at sløre, hvor stor del af Frankrigs befolkningstilvækst der skyldes indvandring. Og denne indvandring søges i det hele taget bagatelliseret og portrætteres samtidig som noget uundgåeligt.

Øverst på de fleste demografers agenda står det dog ifølge Tribalat at tale imod idéen om Den Store Udskiftning af Europas befolkning, så den herskende bestræbelse i faget er at tale imod almindelige folkelige opfattelser, der antages at skyldes højreekstrem propaganda. Tribalat viser, at for at skjule den faktuelt stigende ikke-europæiske indvandring (efter en pause i århundredets første år) taler demografer primært om ”nettomigration”, forskellen mellem ind- og udrejste, hvilket reducerer indvandringen til en lille strøm, og skjuler det store absolutte tal, der yderligere fremmer Udskiftningen for så vidt, som det i høj grad er ægte franskmænd, der udrejser.

Tribalat kritiserer sine fagfæller for i virkeligheden at agere som aktivister for deres sag, som er at indarbejde indvandring som en naturlig demografisk faktor på linje med fødte og døde i befolkningens udvikling. ”Dette kan kun udføres ved hjælp af mediesfæren, ikke så meget for at overbevise den almindelige borger om, at vedkommende har taget fejl, men for at bekræfte éns moralske og intellektuelle opstigen i den akademiske verden og få forventet genlyd i den intellektuelle-journalistiske sfære.”

Tribalat mener, at mange fagfolk således har opnået høje positioner på grund af deres meninger, ikke på grund af deres videnskabelige fortjenester, i det totalitære ekkokammer, den herskende mening har dannet. Det er ikke hende, der har været brugt som ”ekspert” af medierne, og hun må udgive sine efterhånden talrige debatbøger på små forlag. Typisk er det også for danske medier, at når de en sjælden gang har refereret Tribalats forskning, som Berlingske i 2002 eller Jyllands-Posten i 2003, er det nogle fragmenter i en kontekst, der bagatelliserer indvandringen eller er positiv for integration, altså tendenser stik modsatte af dem, hun nu – i stedet for at være blot fremtrædende forsker – er ved at blive ganske offentlig kendt for.

4 Kommentarer på "Kendt demografs advarsel mod Store Udskiftnings-benægtere"

 1. Det er desværre betingelserne i en verden, hvor fakta er til debat, som om det fakta, der præsenteres og nærmest skriger en ind i ansigtet, bare er ét argument blandt mange og som derfor kan udsættes for modargumenter.
  Men sådan er det jo når det rådende konsensus har en dagsorden og når den dagsorden går ud på at fortie en række kendsgerninger, uanset konsekvenserne.

 2. Apropos befolkningsudskiftning – the great replacement – kært barn har mange navne, så kan man f.eks. nærlæse Eurostats Statistics nylige, 2021-‘population projections’ som viser en befolkningsfremskrivning i EU’s lande med – eller uden – migration: Skræmmende iagttagelse. Måske er Eurostats tal endda i den lave ende af hvad der kan prognosticeres med.
  Link: https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/PROJ_19NP__custom_2776180/default/table?lang=en

 3. Det lugter af Hvidløj:

  https://24nyt.dk/breaking-26-aarig-mand-anholdt-i-drabssag/
  Østjyllands Politi anholdt mandag formiddag en 26-årig mand, der sigtes for drabet på en 34-årig mand i Rådhusparken i Aarhus den 9. december 2021.

 4. https://hodjasblog.one/nu-synes-det-klart-at-ogsaa-det-franske-valg-blev-afgjort-med-snyd/
  ——————— xxx=https://
  xxxrumble.com/v12bdms-1-134-636-voix-disparues-pour-marine-le-pen.html?mref=an5r4&mc=17djv
  Eller: xxxrumble.com/embed/vzp7n2/?pub=an5r4

  1.134.636 stemmer mangler for Marine Le Pen
  Modstand Offentliggjort Maj 25, 2022

  1 million 134.636 stemmer forsvandt til Marine #LePen mellem livetællingerne i France2 og det endelige resultat.

  I begyndelsen af uddraget havde hun 13 millioner stemmer, +601704 stemmer mere end hendes endelige resultat.
  Cirka 2 minutter senere har hun 14 millioner stemmer, så 1.134.636 forsvandt ved det endelige resultat.

  Tjek selv, afspilningen omkring 2:49, før talen fra #Macron.
  xxxwww.france.tv/france-2/presidentielle-2022/3284233-2nd-tour-partie-3.html #Elections #France Ifølge journalisten “er dette indenrigsministeriets live resultater”

  1 HVORDAN
  Djivan, 3 dage siden
  Meget værre! 2,8 millioner stemmer på Marine Lepen forsvandt mellem 21:17 og 22:45! vi skal også se gengivelsen i slutningen: kl. 21.15: Indenrigsministeriet validerede optællingen af 13.9 millioner stemmesedler til Marine Lepen kl. 21.17: dette tal steg til 14.4 millioner for Marine Lepen kl. 22.45: det faldt til 11.6 millioner for Marine Lepen

  xxxwww.france.tv/france-2/presidentielle-2022/3284233-2nd-tour-partie-3.html tidspunkt 2:49:00 – 2:51:00 (svarer til 21:15 til 21:17) timing 4:24:00 (svarer til 22:45) (tid og omtrentlig timing, fordi der ikke er noget ur på afspilningen)

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.