Dagen derpå – Socialdemokratiets løgne!

Socialdemokratiet har forsikret vælgerne om, at det er folketinget, der bestemmer om, der skal sendes soldater til EU’s militære missioner.

Tidligere forsvarsminister Trine Bramsen har slået fast, at det er et KRAV fra EU’s side, at der stilles med soldater til europæiske missioner.

Et overvældende flertal af de danske vælgere stemte i går ja til at afskaffe Danmarks EU-forsvarsforbehold.

Se også Kirstine Pedersen, hvis kenyanske far John Nduiga Mundia parterede hendes mor: Udvisningsdommen var uretfærdig…

Læs også Vad tjänstgjorde polisen och riksdagsledamoten Martin Marmgren (MP) som 1 juni 2022 på Järvaveckan?

1 Kommentar på "Dagen derpå – Socialdemokratiets løgne!"

  1. Men som man kan se, så virker propagandaen og løgnene. Og hvis de ikke gør, så klarer det danske valgsystems software resten, der har vi jo samme system som USA og Venezuela.
    Det må være dejligt at have hele pressen med sig i sin propagandamaskine.
    Men med det store ja-resultat tvivler jeg dog på at man har været nødt til at aktivere valgsvindel-softwaren i dette tilfælde (i modsætning til ved seneste folketingsvalg, hvor jeg helt klart mistænker den magthavende politikerjunta-klike for at have svindlet for at forhindre Stram Kurs i at blive repræsenteret i Folketinget). Danmarks befolkning tror åbenbart oprigtigt (og naivt) på at vi i EU skal klare militære trusler fra Rusland og andre lande gennem en EU-hær, i stedet for gennem NATO. For det er det, målet med det her er. En EU-forbundshær. Og sådan en kan jo så også meget praktisk bruges i de enkelte medlemslande, f.eks. når tvangsvaccinationerne begynder og folk skal fastholdes og indsprøjtes med dødssprøjterne imod deres vilje. Og hvis folk protesterer over noget, er sådan en hær også nyttig for de autoritære EU-magthavere og deres villige underhunde her i Danmark.
    Endnu en gang må jeg lægge kraftigt bånd på mig selv for ikke at skrive noget meget værre om den nuværende situation og min mening om de danske politikere, som efter min bedste vurdering har afskaffet Grundloven som øverste lov- og hvor meget jeg ville fejre det med Grand Cru champagner, hvis der skete noget med en eller flere af dem..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.