Løgnepressen efterlyser “hollænder”!

Løgnepressens “hollænder” er en farlig MENAP-migrant (Yahye Mohamed Omar), der er opkaldt efter profeten Muhammed – en sagnomspunden krigsherre, der havde pædofilsex med et barn.

Journalist på Berlingske – Mads Klitgaard – skriver om den farlige “hollænder” her.

Se også Kim Møller fra Uriasposten sigtet efter Retsplejelovens § 189: Dokumenterede politiets krav om log-info-udlevering

Læs også Rasmus Paludan och Stram Kurs Sverige ansöker om att teckna profeten Muhammed och bränna Koranen framför polishuset

4 Kommentarer på "Løgnepressen efterlyser “hollænder”!"

 1. Tak for info !
  Så ved man jo hvordan en ‘ægte’ hollænder/nederlænder ser ud sådan fysisk set.
  Rent faktisk så er Holland endt som en kæmpe affaldscontainer for fremmedfjendtlige etniciteter som lige netop denne personage af en ‘bushy-black’.
  Det vrimler intet mindre med sådanne suspekte typer i Holland, specielt i de store bycentre.

 2. Hvis den demografiske udvikling i Europa fortsætter som nu, så er det rent faktisk sådan, den typiske hollænder kommer til at se ud i fremtiden- og det samme gælder forøvrigt navnet- det vil også være et meget typisk navn for en hollænder.
  Men det kommer vi formentlig også, som den danske juntaleder ville formulere det, til at “leve med”..

  • Enig
   Det hele går efter ‘planen’.
   Overværede en YouTube streaming fra det hollandske parlament for nyelig: Noget om at landet var fuldstændig proppet til nu med fremmede immigranter: Gerd Wilders: Nu er det nok – vi kan ikke tage imod flere nu !
   Mark Rutte (premierministeren): Jamen vi skal da bare i gang med at få bygget mange flere boliger til alle disse nye ‘medborgere(migranter)’.
   Dette fortæller jo bare alt om hvad vi har med at gøre. Hollands premierminister kan åbenbart ikke få nok af migranter ind i Holland. Ja, og så bliver det jo sådan en fremmed skævert af en etnicitet der efterhånden vil komme i overtal.
   jeg vil kalde det for en regulær befolkningsudskiftning.

   • Fordrukken Taber | 20. maj 2022 ved 12:05 |

    Helt enig. Det ER en befolkningsudskiftning. Man kan bare se på tallene og konstatere koldt og kontant at der finder en befolkningsudskiftning sted- selvom det ikke er populært hos hverken myndigheder eller den danske organisationsverden at påpege det, for så er man jo “racist”. Et stempel, der tydeligvis er gået inflation i at sætte på andre- men dem, der gør det, bliver alligevel ved, fordi de kommer frem i samfundet på den måde.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.