Muslimske Ikram Sarwar bliver chef i Danmarks største forsikringsselskab: “Så går turen til Pakistan.”

Fremover skal pakistanske Ikram Sarwar afgøre mange danskeres forsikringssager hos selskabet TRYG.

Islamiseringen af Danmark kører efter planen!

Ikram Sarwar ønsker ramadan mubarak.

Ikram Sarwar har ifølge sine Linkedin-oplysninger været medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Det Radikale Venstre. I den forbindelse har han beklædt posten som partiets sundhedsordfører i borgerrepræsentationen.

Tryg A/S er Nordens største forsikringsselskab.

(Illustration: Let modificeret Tryg-logo)

Se også Politiker som önskade Rasmus Paludans död kan göra politisk karriär

7 Kommentarer på "Muslimske Ikram Sarwar bliver chef i Danmarks største forsikringsselskab: “Så går turen til Pakistan.”"

 1. What could possibly go wrong?..🙄🙄🙄

 2. endnu en frontperker💩

 3. Rolig nu. Ifølge NB er muslimer som ham jo ikke noget problem. Se bare, veluddannet, og ikke bare i arbejde, nej han er sørme nået helt til tops. Hvad klager I over?

  Nej. Jeg kan ikke helt blive enige med mig selv om, hvor vidt vi efterhånden var bedre tjent med at være et parti som NB foruden. Endnu et blår i øjnene parti, mens klokken går og det samme gør den alt for sparsomme tid. Jeg tror næste FT valg bliver det første, hvor jeg undlader at stemme. Som det ser ud nu, er der ikke noget at stemme på.

  • Fuldstændig enig, Margrethe! Måske skulle man minde NB om at muslimers uddannelsesniveau intet har at gøre med trangen til kamp for islam. Osama bin Laden var f.eks. særdeles veluddannet og kom fra de allerøverste kredse i det saudiarabiske samfund- og det samme kan siges om et utal af andre mennesker fra de muslimske samfund, som gennem tiderne har begået store terrorangreb og massemord.
   Men det har NB ikke noget problem med. Sålænge de muslimske indvandrere her til landet er veluddannede og kan klare sig selv, så er det hele bare 10-4 med dem åbenbart.. så gør det ikke så meget at de medvirker endnu mere til at islamisere Danmark end de lavt eller uuddannede. Og forøvrigt ser jeg dem ikke gøre en indsats for hverken at starte remigration eller standse hetzen mod andre nationalborgerlige, som f.eks. Rasmus Paludan. En hetz, deres egne medlemmer har deltaget i og som NBs ledelse IKKE ønsker at tage handling imod. Så nu ved vi faktisk vist helt præcist, hvor NB står.. min første opfattelse af de pæne pigers parti var fuldstændig korrekt- endnu et parti, der vil ind og gnave ådselsben sammen med de øvrige korrupte MFere..
   Ufatteligt. Og ufatteligt stupidt i en grad så man- med rette- mistænker dem for at være lige så islamofile som resten af “lovgiverne”; dette tåbelige udtryk, der dækker over den fejlantagelse at folketingsmedlemmer i befolkningens tjeneste og i deres ansigts sved har et slags hårdt manuelt samlebåndsarbejde, hvor de producerer love og sprøjter dem ud via et samlebånd. En opfattelse, som MFerne sjovt nok også selv tror på.

 4. Magrethe: Stram kurs eller kaos.

 5. Det offentlige er jo bristet og kan nærmest ikke rumme mere islam’isme.
  Den offentlige sektor vækster og vækster. Ja mon hvorfor ?
  Nu kommer næste skridt i rejsen imod at islamisere det danske sekulære velfærdssamfund – men nu bare i det private også – lige nøjagtig som i dette tilfælde.
  Det er nu der skal sættes ind og stoppes op for islams totalitarisme.
  Vågn nu op ude i det private erhvervsliv.
  Det rækker nu !

 6. GIV MIG ET SKYDEVÅBEN

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.