Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige afholder International Alle Tegn Muhammed Dag i Rosengård

I 2010 erklærede den amerikanske tegner Molly Norris, at 20. maj skulle være Everybody Draw Mohammed Day (Alle Tegner Muhammeddag). Siden har tradition spredt sig til store dele af verden, og i år rammer den Sverige – nærmere bestemt det særligt udsatte område (det vi på dansk kalder en ghetto) Rosengård i Malmø.

Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige har ansøgt politimyndighederne om at afholde International Alle Tegn Muhammed Dag – eller på svensk Internationella alla tecknar Muhammed-dagen – i Rosengård fredag 20. maj 2022 fra klokken 10 til 12.

Har man ikke mulighed for at møde op i Sverige, er det muligt at følge arrangementet på Stram Kurs’ Facebookside, hvor Internationella alla tecknar Muhammed-dagen vil blive livestreamet.

Tegnekonkurrencen skal foregå foran politigården i Rosengård. Politiet har endnu ikke givet tilladelse til Internationella alla tecknar Muhammed-dagen i Rosengård.

Et bidrag til en tidligere Tegn Muhammeddag. Det var i øvrigt Bruno Jerup fra Enhedslisten, der fik afskaffet blasfemiparagraffen. En afskaffelse, der har gjort det lovligt at brænde koranen og tegne kritiske tegninger af muslimernes profet Muhammed. 


(Øverste foto: Rasmus Paludan fremviser sin Muhammedtegning, der forestiller Muhammed sammen med en hund og en gris)

Også i Danmark bliver der afholdt Tegn Muhammed Dag. Journalist på Jyllands-Posten – Søren Nørgaard Lund – skriver om et Tegn Muhammed Dag arrangement i Vejle her

Se også Rasmus Paludan och Stram Kurs Sverige ansöker om att teckna profeten Muhammed och bränna Koranen framför polishuset

4 Kommentarer på "Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige afholder International Alle Tegn Muhammed Dag i Rosengård"

 1. Ak ja. Det tegneri kan hidse muslimske masser og deres medløbere op. En dagligdags normalitet som denne i et islamiseret, kan ikke:

  https://24nyt.dk/breaking-muslim-skaerer-oere-af-ung-mand-i-koebenhavn-yahye-mohamed-omar-efterlyses-og-politiet-advarer/

  • Og den omtalte voldsgerning skete midt inde i det centrale København, i Silkegade, lige ved Illum.
   Måske begynder politikerne også snart at blive nervøse for ikke at kunne færdes i fred i deres “hood”? Nå nej, de har jo deres helt eget Lebensraum ovre på deres tilholdssted på Borgen, som de nu, på ægte rockervis, har omkranset af en sikkerhedslinie med vagter og koranklodser. Inde på Borgen er der jo sjovt nok fine og solide sikkerhedsforanstaltninger, der svarer til dem, man måtte formode at være nødt til at have i et land med en større og større muslimsk befolkningsandel.. man skulle næsten tro at de udmærket vidste at der er en stor trussel udefra..

  • Ja, det er bizart.

 2. I Galleri Vagn, Allegade 49 i Horsens -kan du altid sidde afslappet og tegne Muhammed eller Lenin eller Bent Melchior eller Mette Frederiksen eller Uwe Max eller Peter Lundin som du ønsker at tegne dem i sofahjørne… Vi har åbent hver lørdag fra klokken 11 til 14 og hver torsdag fra klokken 17 til 21… Kom og hyg. Af alle gallerier i Danmark så er Galleri Vagn et af dem !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.