Muslimsk kvinde: Jeg beder til Allah, hvor det passer mig!

En kvindelig muhamedaner, der bruger dæknavnet ‘Umma Maluu’, fortæller, at hun udfører islamisk bøn i tøjbutikker, klasselokaler, legepladser og lufthavne. Den muslimske kvinde vil ikke spørge om lov, før hun beder.

Den muslimske indvandrer – Hussein El-Beyrouti, der angiveligt stammer fra Mogadishu i Somalia – har på det seneste fået en del opmærksomhed, fordi han har bedt i legerummet på en McDonald’s i Søborg, hvor han er ansat.

(Illustration: Maleri af Charles Théodore Frère)


Se også Rasmus Paludan fra Stram Kurs Sverige överklagar Polisens avslag om Trollhättan och Örebro till förvaltningsrätten

Læs også Læge anklaget for voldtægt af kvindelig patient på Aarhus Universitetshospital

3 Kommentarer på "Muslimsk kvinde: Jeg beder til Allah, hvor det passer mig!"

 1. jeg vil ikke sende hende til “Bloksbjerg”, men til Mekka, der kan hun bede sine bønner ligeså tosset som hun vil, muslimer hører ikke til på Danernes Mark

 2. Hvornår får danskerne nok af alle de muslimers bøns-udøvelse her der og alle vegne flere gange i døgnet ?
  Hvem bestemmer egentlig hvad der skal være tilladt i DK efterhånden ?
  Jeg mener ser man en kristen, jøde, buddhist eller hindu udøve en af deres trosbekendelser enten i offentlig rum eller i en privat virksomhed etc. i samme grad som en muslim ? Jeg har i alt fald ikke selv set det.
  Det ender over tid med at det danske/nordiske samfundsorden den bliver undergravet og revet itu af islam såfremt der ikke snart kommer nogle retningslinjer for hvad vi vil acceptere fra disse muslimers side af.
  Nej vil skal ikke acceptere noget som helst i ordets bogstaveligste forstand.

 3. Ser jeg hende ligge med røven i vejret, får hun et “rap” at stokken.
  Og jeg spørger ikke om lov.

  Kan hun provokere kan jeg også.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.