Infame muslimske dobbeltstandarder og hykleri

Pakistan, “de renes land”, er et af verdens hæsligste samfund, i særdeleshed for ikke-muslimer.  Organisationen Open Doors, der oplyser om kristnes vilkår, ajourfører: ”I Pakistan anses kristne for andenklasses borgere, og der diskrimineres mod dem i alle livets forhold.” Myndighederne arresterer kirkeledere for at intimidere de kristne menigheder. Landets strenge blasfemilove fører igen og igen til både hårde domme og falske beskyldninger og lynchninger af dem, der angiveligt har hånet ”profeten”. Desuden er der en ”stille epidemi” af kidnapninger, tvangsægteskaber og tvangskonverteringer rettet mod kristne piger og kvinder i Pakistan.

Men nu tillader Pakistans premierminister Sharif sig at sige, at det pakistanske folk (og alle muslimer) er ”dybt såret” over de nylige udtryk for islamofobi i Sverige og Holland. Stram Kurs Sveriges aktiviteter er velkendte. I Holland skrev Frihedspartiets leder Geert Wilders tidligere denne måned på Twitter: ”Ramadan, ikke vor kultur, ikke vor historie, ikke vor fremtid”, ”Stop islamisering”, ”Islam hører ikke til i Holland”, det hele under overskriften ”Stop islam. Stop ramadan. Frihed. Ingen islam”. Som svar på den pakistanske premierministers tweet fordømte Wilders “volden fra den intolerante ideologi kaldet islam”. Herefter (25. april) blev Wilders’ Twitter-konto lukket, begrundet med ”hateful conduct”.  

Wilders gjorde dog helt ret i at besvare det pakistanske hykleri med yderligere islamkritik. Han, der har levet under politibeskyttelse pga. muslimske trusler i nu 18 år, var snarere for diplomatisk. Det skriger da til himlen, at lederen af sådan en middelalderlig barbar-stat, som Pakistan visselig er, skal moralisere, fordi andre lande ikke vil have indført deres førmoderne sadist-mentalitet, og fordi muslimerne ikke kan udholde at se deres ”bog” blive brændt (bog i anførselstegn, fordi den jo bare er fragmentarisk, hadefuldt vrøvl i et omslag).  Europa kritiserer alt for lidt, når millioner af kristne mennesker forfølges og nogle tilmed brændes under islam, så vi skal sandelig aldrig, aldrig finde os i, at forfølgerne kritiserer vor under alle omstændigheder forholdsvis uhyre civiliserede og faktisk for venlige islamkritik. Dén er vor grundrettighed, som ingen vestlige beskyttere af ørken-dødskulten skal vove at tage fra os!

2 Kommentarer på "Infame muslimske dobbeltstandarder og hykleri"

 1. Godt indlæg Peter Neerup !
  Lad os håbe at mega-entreprenanten og outer-space-exploreren Elon Musk’s helt aktuelle store opkøb og nye ytringsfriheds-agenda i det store sociale medie Twitter kommer til at sætte en ny overlægger for og udvide rammerne for free-speech i offentligheden og andre (sociale) medier.
  Dermed vil mange af disse nedlukninger og udelukkelser af f.eks Donald Trump, Geert Wilders og andre national-konservative/sindede få ringere kår og give et full-boost i langt større skala for frihedens kæmpere imod f.eks. iSlam’s middelalderlige totalitære kusine-yngels U-kultur.
  Et ækvivalent til amerikanske FOX-NEWS i Europa ville i denne henseende også være meget velkomment for at då langt mere bias meningsdannelsen og journalistikken.
  Så kan Sikandar Siddique rejse hjem til sit drømme Kalifat Pak’istan

 2. Der er dem, der mener at Vesten er i krig. Både med hinanden (indbyrdeskrig mellem kristne) og med de til Vesten masseindvandrede muslimer.
  Jeg synes at begge dele generelt set er korrekt vurderede.
  Jeg er ret sikker på at den danske befolkning generelt set og for det store flertals vedkommende var af den opfattelse at de “stakkels muslimske flygtninge” fra de mellemøstlige og afrikanske lande rent faktisk flygtede for at komme væk fra forfølgelse og for at leve i frihed.
  Men her har den danske befolkning jo simpelthen taget grueligt fejl.
  Som Rasmus Paludan jo også er travlt beskæftiget med at forklare alle vesterlændinge, (selvom et massivt flertal ikke VIL lytte), så har muslimerne intet ønske om at leve i frihed. De vil leve under Allahs lov i islam. Det er det vigtigste for dem i livet. Og her er det at mange danskeres forståelse for muslimernes masseindvandring til Danmark så ophører. For hvorfor kommer de så?
  Det vil jeg ikke her begive mig ud i en forklaring på- selvom den er ligetil. For emnet her er den pakistanske premierministers provokerende og svinske udmelding imod de “svenske islamofober”.
  Hvem er det lige, der har udøvet vold, Hr premierminister??! Hvem er intolerant?? Hvem flytter til vores lande og opfører sig som om de var verdensherskere?? Det er muslimer, der flytter til Vesten uden at have nogensomhelst respekt for deres værter og som ikke bestiller andet end at svine den originale europæiske befolkning til, med alle mulige og især umulige beskyldninger, fordi vi ikke ønsker at leve efter jeres regler!

  Hvis denne konflikt skal have en løsning, så skal den snart findes. Ellers bliver det et ragnarok i Europa, hvis antallet af muslimer bliver ved med at stige igennem de kommende år. Desværre er det sidste mest sandsynligt efter Le Pens nederlag i Frankrig. Franskmændene syntes åbenbart at den åbenlyst totalitære og coronastatsdiktator-agtige Macron lige var sagen til de næste 5 år. Tillykke med det til Frankrig. Frankrig er hermed (også) tabt og vendingen i Europa og den efterfølgende remigration af folk fra Mellemøsten og Afrika skal findes et andet sted. Jeg kan bare ikke få øje på hvor det skulle være i øjeblikket, for alle europæiske lande er under voldsomt pres til at forvandle deres lande til et nyt Libanon.. befolkningsudskiftningen kører fortsat efter planen i Vesteuropa og i Østeuropa er der håb nu efter den vellykkede destabilisering i forbindelse med Ukraine-krigen..
  Det er på tide at alle de kristne europæere finder sammen om at holde fast ved deres kulturarv. Ellers går den tabt før vi aner det. Formentlig allerede over de næste 10 år, for der sker konstant nye ting, der muliggør en endnu hurtigere destruktion af det Europa, vi kendte..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.