DR bringer IGEN fake news om Ukrainekrigen

DR Nyheder har bragt et foto fra den ukrainske by Kharkiv med billedteksten: “En ueksploderet raket”. Det er falske nyheder. Raketten er falsk og en del af en kunstudstilling, der har kunnet ses i Kharkiv, INDEN krigen begyndte.

Se også DR spreder fake news om Ukrainekrigen: Viser billeder fra computerspil

5 Kommentarer på "DR bringer IGEN fake news om Ukrainekrigen"

 1. LUK DR og TV2

 2. Og desuden rapporteres der heller ikke om Krigeforbrydelser fra Ukrainernes side.

  I denne periode Startede demokraterne et Statskup i Ukraine i 2013 – 2015.
  Dukumentation haves.
  ——————–
  Ukraines økonomi var i 2013 tæt på falittens rand. Landet havde i 2 år forhandlet en associerings- og frihandelsaftale med EU, der skulle skaffe landet bedre vækstmuligheder. Aftalen skulle underskrives på et EU topmøde i Vilnius i november 2013, men umiddelbart før topmødet blev der tilføjet krav fra IMF til aftalepakken. IMF’s krav gik ud på voldsomme offentlige nedskæringer og fjernelse af subsidierne på energi, der ville medføre en stigning i energipriserne på 40%. Stillet overfor disse krav valgte Ukraine at springe fra og takke nej til aftalepakken. Dette var under OBAMA Admin før Trump.
  Sådan er Demokraterne i USA
  Historien er lang men fortæller det hele, om hvar der er sket i Ukraine gennem tiderne. Men man kan selvfølgelig gå ned i teksten til de relevante år.
  Optagelsen. Ligeledes den 28. januar optog den russiske efterretningstjeneste en telefonsamtale mellem USA’s viceudenrigsminister for Europa, Victoria Nuland og supermagtens ambassadør i Kiev, Geoffrey Pyatt, der diskuterede hvem der skulle indsættes i regeringen, når Yanukovich var fjernet. Undervejs i konversationen faldt talen på EU, hvortil Nuland bemærkede: «Fuck the EU», hvortil ambassadøren svarede: «Oh, exactly ..». Russerne offentliggjorde samtalen på YouTube den 6. februar, hvilket førte til en mindre krise mellem EU og USA.

  Lorten Obama og hans vicepresident Joe Biden ville pådutte ukraine, uden at lige at høre Rusland først.
  Ud af dette kan man virkelig se hvilken skade Demokraterne i USA kan gøre.
  Det er faktisk Dem der er skyld i krigen, på længere sigt.
  Jeg holder ikke hånden under Putin, men man skal også forstå hvorfor Putin handlede som han gjorde. Først har Putin ikke ret til at Invadere og pløkke civile og bombe hele lortet. Men EU og hele Vesten har meget af Skylden herfor.
  Læg mærket til: Ikke et ord om dette i TVA og TV2, Det er eensidig pladder det de kommer med. Under Obama admin.

  https://hlamer.ru/video/521371-Ukraine_Crisis-Donbass_Chronicle_of_Genocide_Banned_on_TV-Donbass_Hronika_genotsida_ENG_SUB?fbclid=IwAR082JOvLZefe8jnorwvAV_4Pbq5frpyM8TLn1wPbqXYls33LlFdR_RTHFI

  Denne video skete med Demokraternes billigelse

  Noget andet:

  Ung kvinde udsat for vold, Hillerød. ((Et barn skulle der have stået))

  Onsdag eftermiddag omkring klokken 16 blev en 13-årig pige udsat for vold uden for Hillerød Bibliotek. Her havde hun givet en ung mand svar på tiltale, da han havde sagt nogle grimme ting til hende, hvilket fik den unge mand til at sætte ild til hendes hår og spytte på hende. Den unge piges veninde fik hurtigt slukket ilden. På baggrund af oplysninger i sagen har Nordsjællands Politi en formodning om, hvem gerningsmanden er.

  Det vil undre mig meget hvis den sindsyge idiot er Dansker.

 3. DR er Statsfinanserede løgnhalse. Hele bundtet i DR opfører sig som en flok Grisebaroner der spreder møj.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.