Mellemfolkeligt Samvirke leverer skatteyderbetalt fake news om udvisning af iransk kvinde

Mellemfolkeligt Samvirke modtager cirka 170 millioner skattekroner hvert år. Nu spreder Mellemfolkeligt Samvirke løgne i forbindelse med udvisningen af en iransk kvinde. Ifølge politiet lyver Mellemfolkeligt Samvirke om en bedøvende indsprøjtning.

Se også 35-årige Abdullah Mohammad Ali Karah Hasan, 35-årige Ismail Sobhi Alohtman og 40-årige Mohammad Youssef Khajri dømt for ‘ydmygende seksuelt overgreb’ mod 29-årige mand

Læs også Sofie Carsten Nielsens iranske medarbejder Jino Doabi spreder fake news

1 Kommentar på "Mellemfolkeligt Samvirke leverer skatteyderbetalt fake news om udvisning af iransk kvinde"

 1. Dette iscenesatte mediestunt virker meget sigende på hele den flygtninge/migrations skævvredne debat der er blomstret op i kølvandet på krigen i Ukraine.
  Nu ser alle mulige indvandrer aktivistiske grupper, og enkelt individer, deres gyldne snit til at fremhæve hvor forfærdelige vi danskere er er overfor visse etniske segmenter fremfor andre, i nuværende stund selvf. de ukrainske kvinder og børn, der er strandet i Danmark.
  Der vil uden tvivl kommer mange af de her iscenesatte mediestunts med indv. aktivistiske grupperinger og venligboer som medvirkende til at få disse i medierne.
  Der er desværre visse partier der indirekte lukrerer på alt dette, da det for dem velsagtens drejer sig om nye vælgergrupper i sidste ende.
  Det virker ækelt og undergravende for den danske retsstats principper.
  Nej hun skal ikke forblive i DK denne iranske kvinde – hun skal sendes hjem hvor hun stammer fra, så retsstaten i det mindste kan vinde over alt andet der modarbejder den.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.