Vælg din bank med omhu!

Nationalbanken, Arbejdernes Landsbank og Nykredit Bank må være stolte over at være kunder i firmaet BEC, der har ansat Tonny Rabjerg – hvis fornemmeste opgave er at udskamme Rasmus Paludan for at give blod. Er der grænser for det politiske had?

Tonny Rabjerg fører sig frem med et omfattende cv på LinkedIn.


Se også Cat Lebowski offentliggjorde Rasmus Paludans opholdssted og kompromitterede hans sikkerhed; nu fremstiller hun sig selv som offer på Twitter

2 Kommentarer på "Vælg din bank med omhu!"

  1. Jeg har nærmest ondt af de mennesker som Tonny Rabjerg, der konstant lever af at prøve at opnå andres anerkendelse; de tør ikke at have egne meninger og følger bare den ikke specielt velinformerede mængde, der også udelukkende får deres informationer fra de store massemedier, som for længe siden ophørte med at være upartiske og troværdige.
    Massemedierne og deres “presstitutes” (et af trendanalytikeren Gerald Celentes geniale og særdeles rammende udtryk) har udviklet sig til at være magthavernes propagandaorgan, som senest tydeligt demonstreret i forbindelse med restriktionssamfundets indførelse og deres tavshed omkring både masseindvandringen og dens kolossale konsekvenser igennem mange årtier, for nu at nævne et par eksempler. Efter min mening har pressen en stor del af skylden for den hetz, der nu er stærkere end nogensinde, især mod hvide mennesker med vestlige holdninger. Men vi skal ikke glemme politikerne fra det, der andetsteds betegnes som “De Forenede Danske Partier”, som også et meget rammende udtryk, fordi det beskriver den kendsgerning at danske politikere står sammen i deres kamp mod den danske befolkning og for udslettelsen af Danmark som nation- og især som fortrinsvis hvid, kristen og demokratisk/frihedsorienteret nation med grundlovsfæstede borger- og frihedsrettigheder. Som politikerne efterhånden har afskaffet fuldstændig, med den udvanding af Grundloven, der er foregået over de seneste 50-60 år, til det punkt, vi har nået idag, med udbredt censur, voldsomt reduceret offentlighed i forvaltningen, ingen gennemsigtighed omkring politiske beslutninger og en i det hele taget altdominerende rådende autoritær mentalitet blandt de ledende politikere.. de samme politikere, der har lukket sig om sig selv og deres privilegier og, som prikken over i´et, sidste år, de facto annullerede Grundloven som øverste lov, samtidig med at personer og partier, der er imod denne udvikling, på den ene eller anden måde, nægtes adgang til det politiske system og offentligheden, ved hjælp af udskamning, censur, hetz- og udeladelse af fordømmelse og retsforfølgelse, når de politiske modstandere bliver fysisk forfulgt. Det har der været adskillige eksempler på, men lige nu er det værste eksempel helt klart Ramus Paludan, der udsættes for en hetz, der åbenlyst virker legaliseret af de ledende politikere og både lovens udøvere og håndhævere, der nægter at håndhæve loven, når oppositionspolitikere angribes eller udsættes for hetz, bagvaskelse, injurier og meget mere.

    • Som sædvanlig gik det for hurtigt fordi jeg ville have budskabet ud og jeg kunne ikke skrive en kommentar uden en skrivefejl; naturligvis hedder Rasmus Paludan ikke Ramus 🙄..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.