Cat Lebowski offentliggjorde Rasmus Paludans opholdssted og kompromitterede hans sikkerhed; nu fremstiller hun sig selv som offer på Twitter

Catharina Lebowski skrev på Twitter, at Rasmus Paludan var i Blodbankens venteværelse. Hun nævnte også, hvor mange PET-vagter Rasmus Paludan var i selskab med.

Catharina Lebowskis åbenmundethed fik Rasmus Paludan til at skrive et svar til hende på sin Facebookprofil.

På baggrund af Paludans opdatering fremstiller Catharina Lebowski sig nu som et offer for Paludan.

Tonny Rabjerg frygter, at holdninger “smitter igennem blod”.

Twitterprofilen Lars Ras opsummerer sagen med ordene:

“Hykleri er en woke rød-liberal spidskompetence”.

Læs om Catharina Lebowskis chikane af Rasmus Paludan her

LinkedIn: Catharina Lebowski er en “experienced project manager”.

Catharina Lebowski har en omfattende erfaring med frivilligt arbejde. Hun arbejder blandt andet som artist host hos Roskilde Festival, hvor hun har ansvaret for de danske artister på Roskilde Festivals Orange Scene.

Hun har desuden været afvikler hos Den Grå Hal – et spillested på Christiania i København – og projektleder hos SPOT Festival – en musikfestival i Aarhus.


Se også Feministisk ‘kaninhul’: “Er der nogen af jer, der har haft fantasier om at slå mænd ihjel? Det har jeg…”

3 Kommentarer på "Cat Lebowski offentliggjorde Rasmus Paludans opholdssted og kompromitterede hans sikkerhed; nu fremstiller hun sig selv som offer på Twitter"

  1. en hyklerisk blodrød nazi-feminist fy for pokker

  2. Hetzen kender ingen grænser. Sådanne mennesker som Catharina Lebowski burde skamme sig over at opføre sig på den måde. Men okay, når man er globalist, så ser man jo Verden på en ganske anden måde; desværre omfatter deres verdensopfattelse om “tolerance”, “inklusion” og “mangfoldighed”, når det kommer til stykket, ikke alle, for vi er da en hel del mennesker, der efterhånden ikke er inkluderede i deres nye dejlige woke-samfund, som vi så alligevel alle skal være tvunget ind i. Det kan ligesom kun foregå ved tvang, vold og undertrykkelse. Men det er jo også helt okay med woke-folket, så længe det går ud over deres politiske modstandere..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.