Rød front på Journalisthøjskolen

Takket være Danmarks skatteyderbetalte journalisthøjskole så løber Enhedslisten ikke tør for hverken politikere eller vælgere.


Se også Berlingske & Co. viser døende ukrainsk kvinde: “Her er billederne, der lige nu indfanger Putins krig…”

5 Kommentarer på "Rød front på Journalisthøjskolen"

  1. Man spekulerer engang imellem på hvor mange af disse unge kvinder mon har nogensomhelst fornemmelse af, hvad det er, de går ind for- og hvilken historie, deres elskede socialisme/kommunisme har? Eller om de simpelthen bare er gået gennem livet beskyttet fra “ubehagelige” kendsgerninger om socialismen og dens ufattelige mængder af ofre og ødelagte liv, denne ideologi har forårsaget? Én ting er i hver fald sikker- Enhedslisten har massiv opbakning blandt unge kvinder.

  2. jeg ser rødt, et blodrødt nazi-feministisk menstruations-orgie, fy pokker helvede, tamponerne ligger og flyder med mundbleen, jeg skal bræk🤮

  3. Hvis hun blot vedbliver med at bekende rent flag, så man ved, hvad man har med at gøre, er det klart at foretrække for Marchen Neel Gjertsen-typer, der bag en borgerlig facade sniger sin dagsorden ind og således lidt for kløgtigt gør Marchen gennem Institutionerne mindre lang.

    • Enig. Jyllands-Postens knæfald for den politiske ekstremist Marchen Neel Gjertsen var det sidste søm i avisens kiste.

    • Spørgsmålet er efterhånden om man overhovedet kan sige at der er nogensomhelst borgerlige mennesker tilbage i Danmark, udover Stram Kurs. Alle andre partier lader forlængst til at have overgivet sig til de socialistiske dogmer og kampen mod kapitalismen. Langt ind i borgerlige rækker er det “kønsidentitet”, “anti”-racisme, “klimakamp”, “inklusion” og “grøn omstilling”, der fuldstændig dominerer dagsordenen, naturligvis sammen med FNs verdensmål og World Economic Forum´s fantastiske plan for menneskeheden, The Great Reset.
      Intet af ovenstående har særlig meget at gøre med hverken borger- eller frihedsrettigheder og det, vi kalder vestlige værdier. Tværtimod. Men det er altså det, næsten samtlige “borgerlige” partier abonnerer på nu. Den almindelige borger og vedkommendes rettigheder er absolut ALLERsidst på prioriteringslisten, også hos de “borgerlige”, og naturligvis deltog de også ivrigt i fratagelsen af borgernes rettigheder i de seneste to år under coronarestriktions-epidemien. Med undtagelse af Nye Borgerlige. Til gengæld svigter Nye Borgerlige fatalt og komplet andre steder og deltager gladeligt i den politiske hetz mod den nationaltsindede højrefløj. Nye Borgerlige er nemlig ikke nationaltsindede; de er globaltsindede og har bestemt ikke danskernes bedste blandt deres prioriteter.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.