Danskerne må være de første ‘nazister’, der årligt betaler 31 milliarder skattekroner til ikkevestlige indvandrere

Danskerne må være de første ‘nazister’, der årligt betaler 31 milliarder skattekroner til ikkevestlige indvandrere fra primært muslimske lande (tal baseret på finansministeriets udregninger).

Ahmad Abou Elkheir fra Kolding beskylder danskerne for at være nazister.Se også Partiet Stram Kurs Sverige rustar för religionshistoriska upplopp när Koranen bränns i valtal till Sveriges Riksdag efter fredagsbönen

3 Kommentarer på "Danskerne må være de første ‘nazister’, der årligt betaler 31 milliarder skattekroner til ikkevestlige indvandrere"

 1. derfor skal muslimer smutte “hjem”

 2. En typisk holdning for en af disse indvandrere, der ret beset har en hel del at være Danmark taknemmelig for, men som- ligesom utallige andre muslimer her i landet- kvitterer med racisme- og nu åbenbart også nazisme-beskyldninger.
  I den forbindelse er det særdeles passende med tegningen af Niels Hansen Jacobsens “Trold vejrer kristenblod” som illustration til denne artikel. Godt tænkt, Uwe, for trolden kan da sagtens bruges til at illustrere den muslimske masseindvandring og de mange muslimers hungren efter at se kristent blod..

 3. Ahmad er selve billedet på den direkte racisme som hele det indvandrer-segment som han udgør en del af nu med enorm ildhu fremturer med. Hele den sørgelige krigssituationen i Ukraine skal nu med stor iver anvendes til at få os danskere til at forstå at vi mestendels er en stor flok racister og nazister der er så onde og forskelsbehandlende ifht. flygtninge/indvandrere fra forskellige ophavslande.
  Vi bundløst naive danskere punger så mange mia. ud hvert år til hele indvandrer-segmentet at vi kunne få stoppet uanede mængder af huller i det offentliges forbrug i et væk, bla. den kommende store forsvarsoprustning.
  Ahmad du er og bliver en nasserøv og velfærdsmigrant.
  Fis hjem til din højt elskede Erdogan i Tyrkiet og få dig et rigitgt ‘bazar-liv’ i et ummah og kalifat dernede. Det tror jeg at der ville være rigtig mange danskere der oprigtig talt ville værdsætte !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.