Fredag: Stram Kurs Sverige demonstrerer på Hermodsdalstorget eller i Rosengård i Malmø

Stram Kurs Sverige demonstrerer på Hermodsdalstorget eller i Rosengård-ghettoen i Malmø på fredag 18. marts 2022 efter fredagsbønnen.

Det er et muslimsk “trygghetsteam” (billedet, red.), der står bag meget af balladen ved Stram Kurs Sverige’s demonstrationer. “Trygghetsteamet” var til stede ved både demonstrationen på Nobeltorget i Malmø og ved demonstrationen i Frölunda i Göteborg. Nogle af de mest aggressive “moddemonstranter” tilhører “trygghetsteamet”. 

I Göteborg blev der kastet sten, kæppe, plastikflasker, håndsprit og halvfyldte papbægre fra McDonald’s efter deltagerne i Stram Kurs Sveriges demonstration.


På vej væk fra demonstrationen på Nobeltorget i Malmø blev den bil, som Stram Kurs Sveriges demonstrationsdeltagere kørte i, ramt af en brosten, der smadrede bilens venstre siderude. Svensk politi havde sin del af skylden for, at det var muligt at ramme bilen med sten, da politiet var meget langsomme til at klargøre området, da bilen kørte fra Nobeltorget.

På Nobeltorget blev der også kastet en brosten efter en af deltagerne i Stram Kurs Sveriges demonstration. Stenkastet er politianmeldt.

Se også Catharina Lebowski offentliggjorde Rasmus Paludans opholdssted og kompromitterede hans sikkerhed; nu fremstiller hun sig selv som offer på Twitter2 Kommentarer på "Fredag: Stram Kurs Sverige demonstrerer på Hermodsdalstorget eller i Rosengård i Malmø"

  1. De muslimske “tryghedsteams” har jo kun én eneste dagsorden- at sikre Lebensraum for muslimer. Og det går jo fremragende- mange ikke-muslimer er efterhånden udvandret fra Malmö og andre muslimsk kontrollerede zoner. Og alligevel støtter de stupide svenskere stadigvæk de samme partier, der vil afskaffe Sverige som et fortrinsvist hvidt, kristent land.
    Men den tid er forlænget overstået hvor jeg gad at ærgre mig over Sverige. Jeg betragter landet som tabt og fatter slet ikke at Stram Kurs gider at beskæftige sig med det- også selvom Rasmus har svenske aner. Men fuld respekt for forsøget. Problemet er bare at det ikke lader til at svenskerne er villige at lytte til fornuft. Ligesom danskerne så vil svenskerne åbenbart også hellere bo sammen med en muslimsk befolkningsgruppe, der ikke ønsker andet end at indføre islam og sharia og dominere deres omgivelser, end at bo sammen med vestligt indstillede etniske svenskere/danskere uden ambitioner om en religiøs islamisk verdensrevolution..

  2. Hæng lortet op som fjerkræ, og fjern kuglerne, det hele kan kører på samlerbånd

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.