Corona: Politiet knægtede danskernes frihed

Coronakrisen afslørede, hvad dansk politi er i stand til. En 97-årig kvinde, der ikke var kriminel, blev låst inde og bevogtet af politifolk døgnet rundt. Kvindens brøde? Hun var smittet med coronavirus.

Se også Uffe Elbæks tidligere spindoktor Mikkel Nørskov Kjær: Den russiske ambassade skal brænde ned til grunden

1 Kommentar på "Corona: Politiet knægtede danskernes frihed"

  1. Når dette emne kommer op, så prøver jeg at lade være med at kommentere alt for meget, andet end at give udtryk for min skarpe afstandtagen til “coronarestriktionsnazismen”, som jeg kalder det- et efter min mening fuldstændig berettiget udtryk, nøjagtig ligesom jeg også mener at dem, der går ind for eller ligefrem er med til at vedtage, hændhæve eller udføre dem, er “coronarestriktionsnazister”. For det er i sin natur dybt totalitært, det, der er foregået. Og som sagtens kan ske igen.
    Derfor skal det undgås at det kan ske igen. Der SKAL simpelthen findes en måde at stoppe anslagene mod borgernes friheder og rettigheder, og det kan kun gå for langsomt. Ny og stærkere Grundlov? Helt klart. Jeg skriver gerne en ny, hvor der ikke er nogle smuthuller for antifriheds-politikere og andre snyltere!
    Og så vil jeg helst ikke sige mere. Man ved aldrig, hvem der læser med og hvad de mennesker kunne finde på. For det værste er at den totalitære mentalitet har bredt sig langt ind i de toneangivende kredse overalt i den vestlige verden..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.