Corona: Husker du Mette Frederiksens ‘stikkerlinje’?

Mange danskere har glemt, at Mette Frederiksen, Socialdemokratiet og sundhedsmyndighederne oprettede en såkaldt ‘stikkerlinje’, hvor befolkningen kunne anmelde nær familie og venner, der skjulte deres coronasygdom.

Se også Tidligere spindoktor Mikkel Nørskov Kjær: Den russiske ambassade skal brænde ned til grunden

1 Kommentar på "Corona: Husker du Mette Frederiksens ‘stikkerlinje’?"

  1. Den havde jeg ovenikøbet glemt!
    Hvis vi skal komme ud af det her uden forevigt at have tabt vore rettigheder, så skal sådanne politikere slæbes for retten og dømmes. Og de skal ikke have lov til at komme tilbage til politik!
    Det gælder ikke forøvrigt kun Frederiksen, men næsten samtlige nutidige folketingspolitikere, og den generation af mennesker, der udgør den- det er som om de alle er enige om at autoritært og undertrykkende styre uden personlig frihed bare er fantastisk, det er det samfund, de gerne vil have. Og de var jo også næsten alle med til at vedtage de vanvittige totalitære love, der nær var endt i det totale tyranni. Hvorfor statsministeren, eller juntalederen, som jeg stadig vil kalde hende, i sidste øjeblik trak sig tilbage fra den totalitære samfundsform, som hun kunne have indført, ved jeg ikke. Men der var sikkert en plan, som altid med beregnende politikere. Måske ville hun bare markere at hun var i stand til at indføre diktatur? Det fik hun demonstreret fint i så fald. Og hun og resten af Folketinget fik især også demonstreret at de til enhver til kan- og meget gerne vil- sætte Grundloven ud af kraft. For det er en generation af politikere, der er dybt antidemokratiske, dybt anti-frihedsprægede og dybt autoritære/totalitære! Med forsvindende få undtagelser.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.