Afrikaner i Ukraine: “Jeg vil til Danmark”

Ukrainekrigen er ved at udvikle sig til en flodbølge af velfærdsmigranter fra Afrika og Stormellemøsten, der skyller mod de danske grænser. Her er det en nigerianer, der sætter kursen mod Danmark.

Se også Oliver Stone: Ukraine on Fire

5 Kommentarer på "Afrikaner i Ukraine: “Jeg vil til Danmark”"

 1. Og det skulle hverken undre mig om: 1.Lukashenko sender flere af sine selvhentede muslimer ind i Ukraine og 2.Afrikanske og mellemøstlige muslimer nu i massevis søger mod Ukraine for at blive en del af flygtningestrømmen derfra.

 2. fucking naggers💩

 3. Asyl-shopper buskmanden på billedet vil med sikkerhed leve op til at være en af Sikandar Siddique’s ønske migranter. En potentiel ny vælger til hans parti De Frie Grønne kunne han uden tvivl blive til.
  En ting er også sikkert asyl-shopperen vil stryge lige ind i de sociale kasser i bulimi-velfærdsstaten Danmark.
  Sagt på en anden måde ville man – i stedet for denne potentielle immigrant – kunne få en aflønning mere til en dansk soldat i det kommende forsvarsforlig med en stor oprustning de næste år
  lad dog endelig penge gå til vores forsvar end sådan en asyl-shopper som ham på billedet.

 4. Ukrainske etniske flygtninge – kvinder og børn – fravælger i udbredt stil Sverige som endestation når de skal stige ombord på busser der fragter dem videre imod et andet modtagelsesland.
  Sverige er et Mafialand og alt for farligt for dem udtaler de.
  https://samnytt.se/ukrainare-vill-inte-till-sverige-maffialand/

  • Kan godt forstå dem. Visse områder i Sverige er efterhånden tabt fuldstændig til islam og vil ikke kunnes vindes tilbage medmindre Sverige vender 180 grader og begynder at remigrere muslimerne. Og det sker selvfølgelig ikke, når dem, der bestemmer hvorvidt folk skal have asyl, i høj grad er muslimer- ligesom i Danmark. Hvilket også er grunden til at det højst sandsynligt kommer til at gå i Danmark som det gik i Sverige..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.