Feministerne bag facaden: Fantaserer om mord på mænd

I den feministiske Facebookgruppe Frit Feministisk Debatforum taler et medlem om at hyre en lejemorder, der skal skyde og dræbe en mandlig læge. Den kvindelige voldsfantast har, efter eget udsagn, arbejdet på et kvindekrisecenter. Ægte feministisk had.

I sine grupperegler advokerer Facebookgruppen Frit Feministisk Debatforum for en “god og ordentlig tone” – medlemmerne imellem. Herudover opfordres medlemmerne til at hengive sig til en “saglig tone, sund debat og positiv kommunikation”.

Frit Feministisk Debatforums grupperegler lyder i sin helhed:

“Denne gruppe er lavet efter en gruppe feminister, følte sig bundet og indskrænkede på andre feministiske fora. Dette er derfor et forum med en åben debat, hvor det er tilladt at være kritisk. Der skal være plads til alle slags feminisme og derfor vil dette forum ikke umiddelbart binde folk til særlige hensyn eller lignende.


Med dette sagt bør der dog stadigvæk være en god og ordentlig tone medlemmer imellem. Der opfordres til saglig tone, sund debat og positiv kommunikation.


Det frabedes at medlemmer hænger andre medlemmer ud i andre grupper eller diverse sociale sammenhæng. Hvad der bliver delt i gruppen skal derfor blive i gruppen


Regler:


•Man skal selvsagt være feminist og gå ind for kvindekamp og ligestilling.
•Trumfende, arrogant og tilsvinende retorik er ikke acceptabelt
• Silencing via outcalling er ikke ok.
• personlige hetz mod individer i eller udenfor gruppen er ikke tilladt.
• man må ikke dele ud af gruppen på andre foraer eller i sociale sammenhæng. Derfor må man naturligvis heller ikke vise screenshots til andre medmindre det er aftalt og alle der deltager i debatten er indforstået med det.


️Vi kontakter alle nye ansøgere af gruppen, så tjek venligst diverse indbakker. Vi accepterer ikke folk i gruppen før de svarer vores besked, med informationer om hvorvidt de er indforståede med gruppens indhold og regelsæt️


Vi er her alle sammen for at lære, diskutere og tale om feministiske problemstillinger, så gør plads til alle og tast med omtanke.”

Man skal svare på tre spørgsmål, hvis man vil være medlem af Facebookgruppen Frit Feministisk Debatforum.

Se også Netflix fortolker Vikingerne: “There was a white male Jarl Haakon who ruled during this period, but…”

Be the first to comment on "Feministerne bag facaden: Fantaserer om mord på mænd"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.